Η Angelina Jolie ανατριχιάζει ως πυροσβέστρια στη νέα της ταινία (photos)

Η Angelina Jolie ανατριχιάζει ως πυροσβέστρια στη νέα της ταινία (photos)

Η ταινία «Those Who Wish Me Dead» πλησιάζει και το βλέμμα όλων βρίσκεται στη γοητευτική, κάπως αλλαγμένη σταρ.

O Taylor Sheridan γνωρίζει το Hollywood. Ξέρει τα μυστικά της βιομηχανίας που κινεί τα νήματα της υποκριτικής όλου του πλανήτη. Μετράει σωστά τα μυστικά της παραγωγής μπροστά και πίσω από τις κάμερες και καταλήγει να δημιουργεί παραγωγές που όλος ο πλανήτης θα συζητήσει. Όλα αυτά χωρίς να εστιάζει καθαρά στο εμπορικό κομμάτι. Περισσότερο εστιάζει στην ποιότητα και στην υλοποίηση αυτού που έχει στο μυαλό του, αλλά εκείνο είναι τόσο καλό που καταλήγει εμπορικό.

Μετά από ιδιαίτερες και παγκοσμίως καταξιωμένες ταινίες, όπως το Sicario (2015, 2018), ο Αμερικανός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός αναλαμβάνει τώρα ένα άλλο έργο που αναμένεται να βρεθεί πρώτο στις προτιμήσεις του κοινού: τη κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «Those Who Wish Me Dead».

angelina jolie new movie6 1 1

Σίγουρα ο Αμερικανός συγγραφέας σύγχρονου εγκλήματος και μεταφυσικής φαντασίας Michael Koryta δεν μπορούσε να φανταστεί το 2014 που κυκλοφόρησε το βιβλίο του ότι μερικά χρόνια μετά μία από τις πιο διάσημες ηθοποιούς του πλανήτη, η Angelina Jolie, θα βρισκόταν στον πρωταγωνιστικό ρόλο της απόδοσης του βιβλίου στη μεγάλη οθόνη. Ενδεχομένως ούτε και το κοινό να μάντευε σωστά, καθώς η Jolie τα τελευταία χρόνια έχει αραιώσει κατά πολύ τις εμφανίσεις της στον κινηματογράφο. Ακριβώς λόγω αυτού, το γεγονός ότι διάλεξε τη συγκεκριμένη ταινία, λέει πολλά. Για αρχή, ότι κάτι πολύ ξεχωριστό υπήρξε στο σενάριό της, κάτι που της μίλησε προσωπικά.

«Έχει μία μοναδική φωνή όσον αφορά στους χαρακτήρες μέσα στην Αμερική, κάτι που δεν ήταν βασικός στόχος της δουλειάς μου. Θέλω να είμαι σε αυτόν τον κόσμο μαζί του», είπε η ηθοποιός για τον Sheridan.

Η Jolie θα υποδυθεί τη Hannah, μία πυροσβέστρια που ειδικεύεται στην άγρια φύση σε έναν απομονωμένο πύργο. Εκεί θα συναντήσει τον 12χρονο Connor -Finn Little- που καταδιώκεται από δύο δολοφόνους, καταλήγοντας και με τους δύο να τρέχουν για να σώσουν τη ζωή τους που απειλείται τόσο από αυτούς όσο και από μία πυρκαγιά γύρω τους.

Με την ταινία να αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, οι πρώτες φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας δίνοντας μία γεύση για το τι πρόκειται να δούμε. Στις λήψεις είναι εμφανής η εστίαση στο σασπένς της υπόθεσης και στο θρίλερ -με την κλασική έννοια του όρου-, ενώ, παράλληλα, παρατηρήσαμε ότι η Jolie φαίνεται κάπως διαφορετική στο πρόσωπό της (0:10).




Για μία σκηνή της ταινίας κατασκευάστηκε ένα πραγματικό ξύλινο σετ με δάσος, στο οποίο στη συνέχεια έβαλαν φωτιά. «Την πρώτη μέρα που ήμασταν στη φωτιά, πρόσεξα τη θερμοκρασία και πόσο γρήγορα άλλαζαν οι άνεμοι και πόσο γρήγορα η φωτιά θα πήγαινε σε ένα δέντρο που δεν περίμενες. Ο σεβασμός μας απλά μεγάλωσε την επόμενη μέρα για αυτούς τους ανθρώπους στις πρώτες γραμμές και για το πόσο δύσκολη είναι η δουλειά τους», είπε η ηθοποιός. Μάλιστα, πραγματικοί πυροσβέστες βρέθηκαν στο σετ για να παρακολουθήσουν το μέρος των γυρισμάτων που αφορούσε στις φωτιές.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους και στο HBO Max στις 14 Μαΐου.