OMG! Κόβεται το NCIS: New Orleans! Έξαλλος ο “King”

Κατερίνα Ιωακείμ
OMG! Κόβεται το NCIS: New Orleans! Έξαλλος ο “King”

Τι συμβαίνει στη Νέα Ορλεάνη και ο Dwayne Pride αναγκάζεται να μας πει αντίο; Μια από τις ωραιότερες αστυνομικές σειρές κατεβάζει ρολά

Η έμπνευση των μεγάλων στούντιο παραγωγής του Hollywood να δημιουργήσει πολλά διαφορετικά κομμάτια της ίδιας σειράς με βάσει την εντοπιότητα είχε σαν αποτέλεσμα να βγουν στις μικρές μας οθόνες υπέροχα sequel που μας ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη, στην Ουάσιγκτον, στο Λας Βεγκας, στο Μαϊάμι, τη Νέα Ορλεάνη... σε μητροπόλεις του κόσμου με εικόνες, μουσικές και κουλτούρα ιδιαίτερη.



Το NCIS New Orleans είναι η δική μου αγαπημένη αστυνομική σειρά, ότι μόνο για το σενάριο, τους χαρακτήρες και τη φωτογραφία της αλλά κυρίως για τη θερμή αύρα του αμερικανικού Νότου, τα έντονο color blocking και τους jazz ήχους της Λουϊζιάνα που μπαίνουν στο σαλόνι μου και με παρασύρουν σε περιπέτειες στις όχθες του Μισισιππή, στα μικρά μαγαζιά με την κρεολική κουζίνα, στα άδυτα του «Μάρντι Γκρα» καρναβαλιού, σε έναν κόσμο που βράζει από υψηλές θερμοκρασίες, υγρασία και ερωτισμό...



Η ευφυής σκέψη του σεναριογράφου να αναθέσει στον κεντρικό του ήρωα, τον Special Agent Dwayne “King” Pride, τη διεύθυνση ενός ατμοσφαιρικού jazz club, μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε αυτόν τον τόσο ιδιαίτερο ρυθμό της έντονης νυχτερινής ζωής της Πόλης Μισοφέγγαρου.



Για αυτούς και για πολλούς ακόμη λόγους εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, στις 23 Μαϊου θα ανοίξουν μια μπύρα και θα αράξουν στη floral πολυθρόνα τους για να δουν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς!

Η απόφαση της παραγωγής να κατεβάσει τα ρολά του "NCIS: New Orleans" (στην Ελλάδα μεταδίδεται από τα κανάλια της FOX) δεν αιφνιδίασε μόνο εμένα κι εσένα αλλά και τους ίδιους τους πρωταγωνιστές της.

Η σκέψη πως αυτός θα ήταν ο τελευταίος μας κύκλος δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου. Δεν πίστευα ότι θα συμβεί. Είμαι έκπληκτος που το σόου κόβεται”, δήλωσε ο Scott Bakula, ο 66χρονος σταρ που ερμηνεύει τον ρόλο του “King” στα 155 επεισόδια των επτά κύκλων, και δεν έκρυψε τη στεναχώρια του για τις εξελίξεις: “Εκτιμώ το πόσοι άνθρωποι έχουν κολλήσει με αυτή τη σειρά. Μεταδίδεται σε περισσότερες από 200 αγορές σε όλο τον κόσμο. Τους αρέσει η σειρά, αγαπούν τις ιστορίες που λέμε και τους χαρακτήρες των ηρώων. Αυτός ήταν και ο λόγος που ήμασταν εδώ. Θέλαμε να αναπτύξουμε μια σχέση με τον κόσμο που μας βάζει στο σπίτι του. Δεν το πήραμε ποτέ ανάλαφρα όλο αυτό. Τιμάμε τον κόσμο που τόσο πολύ μας αγαπάει. Ανυπομονώ να το ξαναζήσω αυτό το μέλλον".

Boom, boom, boom, boom...