Vlotkamp: Η διαμονή μέσα σε μια λίμνη στο Βέλγιο αποτελεί την τέλεια εμπειρία για διακοπές

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Vlotkamp: Η διαμονή μέσα σε μια λίμνη στο Βέλγιο αποτελεί την τέλεια εμπειρία για διακοπές

Αυτό το μοναδικό pop up ξενοδοχείο διαθέτει 8 πλωτές σχεδίες, η κάθεμία εξοπλισμένη με μια μεγάλη σκηνή που επιτρέπει στους επισκέπτες να κατασκηνώσουν στο νερό.

Αν ψάχνεις για μια μοναδική εμπειρία για περιπέτεια και χαλάρωση στη φύση, αυτή πραγματικά είναι η ιδανική επιλογή! Επίτρεψέ μου σου συστήσω το Vlotkamp.

Δημιουργημένο από τον Tobias Knockaert και την Kika Merlin, το Vlotkamp - το οποίο έχει την ιδιότητα του "raft camping" - το πλωτό αυτό camping περιλαμβάνει 8 σχεδίες εξοπλισμένες με μεγάλες σκηνές που επιπλέουν σε μια λίμνη στη Φλάνδρα (τη φλαμανδική περιοχή του Βελγίου).

Αν θέλεις να μείνεις μια ή και περισσότερες νύχτες σε αυτό το pop up ξενοδοχείο με την μοναδική εμπειρία μέσα στη φύση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα κανό για να φτάσεις ως εκεί! Ο σχεδιασμός κάθε μονάδας αποτελείται από 5 πλωτές μονάδες που δημιουργούν τη σχεδία. Στην κορυφή της σχεδίας, μια ανθεκτική σκηνή Sibley ενισχύεται με έναν εξωτερικό σκελετό για να διασφαλίσει ότι το καταφύγιο παραμένει σταθερό στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες. Το ανακυκλωμένο υλικό χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τη σχεδία να παραμένει αιωρούμενη και τα ελαστικά λειτουργούν ως «προφυλακτήρες» που αποτρέπουν τη ζημιά στις σχεδίες ή τα κανό.


https://www.instagram.com/p/CP7hD5dqc0h

Αν και αυτή είναι μια εμπειρία camping, αν επιλέξεις να μείνεις σε μια από αυτές τις σκηνές, θα μπορέσεις να κοιμηθείς άνετοι σ' ένα διπλό κυκλικό στρώμα king size ενώ η διακόσμηση του χώρου αποζημιώνει κάθε επισκέπτη. Το Vlotkamp δημιουργήθηκε από την ανάγκη των ανθρώπων να ταξιδέψουν με ασφάλεια εν μέσω πανδημίας.

Αυτή η κυκλική ξύλινη κατασκευή σε προτρέπει να καθίσεις αλλά και να παίξεις ταυτόχρονα

Ο COVID-19 ανάγκασε τους δημιουργούν να επανεξετάσουν τα ταξίδια και το πώς οι άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν με ασφάλεια νέες εμπειρίες.


https://www.instagram.com/p/CPiNs_jKoGm

Δες το πλωτό camping που μαγεύει με την πρωτοτυπία του!