Γιατί κάθε σου βήμα στα Ματογιάννια θα σε οδηγήσει φέτος στο COYA Mykonos

Γιατί κάθε σου βήμα στα Ματογιάννια θα σε οδηγήσει φέτος στο COYA Mykonos

Ιούλιος στη Μύκονο και ένα δροσερό αεράκι κάνει το λευκό, αέρινο φόρεμά σου να ανεμίζει την ώρα που περπατάς με τις φίλες σου στα Ματογιάννια. Βρίσκεσαι στο ξεκίνημα μιας ανεπανάληπτης, μυκονιάτικης βραδιάς και καθώς σεργιανίζεις χαλαρή στα πλακόστρωτα σοκάκια της Χώρας, αφήνεις πίσω σου κάθε άγχος και κάθε σκοτούρα που έφερες μαζί σου από την πόλη.

Καθώς τα αισιόδοξα vibes του νησιού σε διαπερνούν, λοιπόν, ετοιμάζεσαι για ένα συναρπαστικό «ταξίδι» αισθήσεων στο COYA Mykonos, στην πιο μαγευτική αυλή στην «καρδιά» του «νησιού των ανέμων», εκεί που το Περού συναντά τη Μύκονο και όπου σύντομα θα χαλαρώσεις, απολαμβάνοντας ένα Pisco Sour και ξεχωριστά, γαστρονομικά εδέσματα.

Αρκεί να μετατρέψεις τις παραπάνω λέξεις σε εικόνες, για να μπεις αμέσως σε summer mode και να αισθανθείς την έντονη λαχτάρα μας να κλείσουμε εγκαίρως τα ακτοπλοϊκά μας για τη Μύκονο, να περπατήσουμε ξανά στα Ματογιάννια και να απολαύσουμε στο έπακρο αυτό το καλοκαίρι, ένα καλοκαίρι που περιμέναμε με ανυπομονησία, έπειτα από έναν δύσκολο χειμώνα και μια άνοιξη που μας βρήκε περισσότερο εντός, παρά εκτός.

Γιατί και φέτος όλα οδηγούν ξανά στο «νησί των ανέμων»

Γιατί στη Μύκονο ξανά; Υπάρχουν πολλοί λόγοι που εξηγούν το γιατί: Από τις υπέροχες παραλίες, μέχρι τα γραφικά σοκάκια και από τα παραδοσιακά χωριά μέχρι τις βόλτες στη Μικρή Βενετία, το παλιό λιμάνι και τα Ματογιάννια, τους περιπάτους στα πλακόστρωτα καλντερίμια με τις βουκαμβίλιες και φυσικά, τις κορυφαίες εμπειρίες διασκέδασης και υψηλής γαστρονομίας που προσφέρει.

Με λίγα λόγια, είτε έχεις «οργώσει» τα στενά και τις παραλίες της Μυκόνου, είτε δεν την έχεις επισκεφτεί ξανά, το σίγουρο είναι πως σε ό,τι αφορά στο ελληνικό καλοκαίρι, το «νησί των ανέμων» είναι must, ειδικότερα μιας και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα και μπορείς να πας εκεί ξεκούραστα, ακόμη και για ένα τριήμερο.

Για εμάς, ωστόσο, από πέρυσι το καλοκαίρι υπάρχει ένας ακόμη λόγος που καθιστά ένα πέρασμα από τη Μύκονο τουλάχιστον απαραίτητο και δεν είναι άλλος από το πιο πολυσυζητημένο spot του νησιού και δη, το COYA Mykonos στα αγαπημένα μας Ματογιάννια.

Αν δεν το έχεις επισκεφτεί ακόμη, σπεύσε να το κάνεις, διότι από το καλοκαίρι του 2020, όταν και συστήθηκε για πρώτη φορά στο «νησί των ανέμων», το COYA Mykonos έγινε μία από τις πιο πολυσυζητημένες αφίξεις της χρονιάς, φέρνοντας νέα χρώματα, γεύσεις και αρώματα στο πανέμορφο και δημοφιλέστατο νησί των Κυκλάδων και προσελκύοντας από την πρώτη στιγμή κόσμο από όλη την υφήλιο.

Από το Dubai στο Abu Dhabi και από το Λονδίνο στη Μύκονο

Αν διερωτάσαι γιατί «κολλήσαμε» τόσο πολύ με το COYA, όταν επισκεφτήκαμε πέρυσι το καλοκαίρι τη Μύκονο, να αναφέρουμε ότι δεν πρόκειται για ένα απλό bar-restaurant και το πώς και το γιατί έγινε το πιο must «στέκι» του νησιού, δεν είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτό!

Βλέπεις, είναι μέρος του ομώνυμου, πολυβραβευμένου luxury και lifestyle ομίλου εστιατορίων, που προσφέρει σε κάθε επισκέπτη του σε όλη την υφήλιο μοναδικές εμπειρίες, μέσα από happenings που συνδυάζουν τη μαγεία της μουσικής με την απόλαυση της υψηλής γαστρονομίας, πάντα με έμπνευση από το Περού. Από το Λονδίνο μέχρι το Dubai και από το Abu Dhabi μέχρι το Μόντε Κάρλο, το Παρίσι και από το 2020, τη Μύκονο. Το COYA είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, όταν σου δίνεται η ευκαιρία να το επισκεφτείς, καλό είναι να την αξιοποιείς!

Εκτός από ένα άκρως επιτυχημένο luxury brand δε, είναι και βραβευμένο. Να σημειώσουμε απλώς ότι το COYA Mayfair βραβεύτηκε ως «Venue of the Year 2019» στα υψηλού κύρους βραβεία του Λονδίνου, London Lifestyle Awards, μια αναγνώριση της αφοσίωσής του, να προσφέρει αξιόπιστα παγκοσμίου υψηλού επιπέδου φαγητό και ποτό.

Απολαμβάνοντας μία κορυφαία γαστρονομική εμπειρία στα Ματογιάννια

Τι ακριβώς είναι όμως το COYA Mykonos και γιατί σου προτείνουμε να το επισκεφτείς, την επόμενη φορά που θα βρεθείς στη Μύκονο; Εκτός από κορυφαίες εμπειρίες διασκέδασης και εξαιρετική μουσική, στο COYA που άνοιξε πέρυσι στο «νησί των ανέμων», θα βιώσεις επίσης μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες υψηλού επιπέδου, τόσο στο υπαίθριο εστιατόριό του, όσο και στα δύο Pisco bars και lounges του.

Θα κάνεις, λοιπόν, την κράτησή σου για να απολαύσεις την αυθεντική fusion κουζίνα του Περού που διαθέτει και χαρακτηρίζεται από στοιχεία της λατινοαμερικάνικης κουζίνας, σε ένα κορυφαίο μενού που περιλαμβάνει ελαφριές γεύσεις με ωραίες εντάσεις, καθώς και υγιεινά πιάτα, φτιαγμένα από ποιοτικές πρώτες ύλες και φρέσκα υλικά από ντόπιους προμηθευτές. Όλα αυτά συνδυασμένα με τον πιο ευφάνταστο τρόπο με στοιχεία της μεσογειακής κουζίνας.

Καθώς θα περιμένεις τα πιάτα σου να έρθουν στο τραπέζι δε, θα αξιοποιήσεις τον χρόνο σου στο COYA Mykonos για να απολαύσεις και το περιζήτητο και signature cocktail του, το Pisco Sour ή κάποια από τα δροσιστικά cocktails που θα ετοιμάσουν οι έμπειροι bartenders του, με έμπνευση από τα αρώματα και τα χρώματα των Κυκλάδων.

Ένα συναρπαστικό ταξίδι αισθήσεων σε μια αυλή που δεν μοιάζει με καμία άλλη

Αυτή η αυλή στα Ματογιάννια, λοιπόν, έχει καταφέρει να προσελκύει πλέον κόσμο από όλη την υφήλιο, επισκέπτες της Μυκόνου οι οποίοι επιθυμούν να συνδυάσουν την παραμονή τους στο νησί με premium εμπειρίες και εκλεπτυσμένες γεύσεις, που εξιτάρουν τους ουρανίσκους τους.

Οι λέξεις, βέβαια, δεν αρκούν ενδεχομένως για να σου μεταδώσουν ακριβώς όλα όσα είδαμε και νιώσαμε, περνώντας τις πόρτες του COYA Mykonos. Οι μυρωδιές, η μουσική, ο κόσμος, η ανάλαφρη διάθεση που ήταν διάχυτη στην ατμόσφαιρα, τα εντυπωσιακά έπιπλα-αντίκες που είχαν φτάσει στο νησί απευθείας από το Περού και κυρίως, η ιδιαίτερη διακόσμηση, που συνδυάζει έντονα στοιχεία από την αυτοκρατορία των Ίνκας, με επιρροές από την περουβιανή κουλτούρα και την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Όλα αυτά συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό και σου προκαλούν ένα feeling που σε ενθουσιάζει και σε συνεπαίρνει.

Όσο για εκείνους οι οποίοι θέλουν να βιώσουν περισσότερο ιδιωτικές και ιδιαίτερες εμπειρίες στο COYA, μπορούν να οργανώσουν εκεί το δικό τους private dinner, απολαμβάνοντας μοναδικό VIP σέρβις και επιλεγμένες ετικέτες ποτών και κρασιών.

Τις επόμενες ημέρες, λοιπόν, εμείς θα βρεθούμε ξανά στη Μύκονο και θα κάνουμε ένα πέρασμα από το COYA, για να βιώσουμε νέες καλοκαιρινές εμπειρίες στην πιο ξεχωριστή αυλή στα Ματογιάννια. Ακόμη και αν δεν καταφέρεις να βρεθείς στη Μύκονο φέτος τον Ιούλιο, ωστόσο, το COYA Mykonos θα είναι εκεί και θα σε περιμένει να το επισκεφτείς, όποτε το θελήσεις, για να δοκιμάσεις το απολαυστικό μενού του, τα signature cocktails του και φυσικά, βραδιές γεμάτες μουσική. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι αποτελεί τον απόλυτο προορισμό του φετινού καλοκαιριού στο «νησί των ανέμων»!




COYA Mykonos
Κρατήσεις: reservations.mk@coyarestaurant.com
Τηλέφωνο: +30 2289022515




https://www.facebook.com/coyamykonos/

https://www.instagram.com/coyamykonos/