Τρεις λόγοι που πρέπει να δεις το «Αυτά που λέμε και αυτά που κάνουμε» από το Cinobo στο σινεμά!

Τρεις λόγοι που πρέπει να δεις το «Αυτά που λέμε και αυτά που κάνουμε» από το Cinobo στο σινεμά!

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να αφεθείς στη «μαγεία» του σινεμά και να μεταφερθείς μέσω της κινηματογραφικής οθόνης σε άλλα μέρη, μέσα από τα οποία ίσως ανακαλύψεις διαφορετικές, καλά κρυμμένες πτυχές του εαυτού σου. Δες την ταινία-έκπληξη του καλοκαιριού.

Μπορεί η μεγάλη μας αγάπη για το σινεμά να πέρασε από «σαράντα κύματα» το περασμένο διάστημα, λόγω της πανδημίας, καθώς οι κινηματογραφικές αίθουσες έμειναν κλειστές για πολλούς μήνες, ωστόσο, οι μεγάλοι έρωτες δύσκολα ξεχνιούνται.

Αν ανήκεις, λοιπόν, και εσύ σε εκείνες που αγαπούν τις rom com και έψαχναν αφορμές να φτιάξουν λίγα σπιτικά ποπ κορν και να δουν την αγαπημένη τους ταινία, τότε σου έχουμε καλά νέα. Διότι αυτό το καλοκαίρι θα δώσεις ραντεβού με την απόλυτη δραματική κομεντί της σεζόν, δηλαδή το «Αυτά που Λέμε και Αυτά που Κάνουμε» -ή «Love Affair(s)» αγγλιστί- η οποία ήταν φέτος υποψήφια για 13 Βραβεία Σεζάρ και έρχεται στους κινηματογράφους στις 9 Σεπτεμβρίου - ενώ σύντομα θα είναι αποκλειστικά και στο cinobo.com, την κορυφαία, ελληνική streaming πλατφόρμα! Μάλιστα, αν έχεις συνδρομή στο Cinobo, σου έχουμε καλά νέα, διότι δικαιούσαι δωρεάν εισιτήριο σε σινεμά μέσω του Cinobo Nights, σε συνεργαζόμενες αίθουσες!

Ιδού, λοιπόν, τρεις λόγοι που αυτόν τον Σεπτέμβριο αξίζει να δεις το «Αυτά που Λέμε και Αυτά που Κάνουμε» στους κινηματογράφους!

Picture3

#1 Η πλοκή που δίνει απαντήσεις σε διλήμματα αγάπης

Είσαι έτοιμη να λύσεις αιώνια ερωτήματα γύρω από τον έρωτα; Το «Αυτά που Λέμε και Αυτά που Κάνουμε», μία γαλλική ρομαντική ταινία που δεν μοιάζει με καμία άλλη, με ζευγάρια να χωρίζουν, να ενώνονται και να περιπλέκονται, έχει τις απαντήσεις. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη από τις 9 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους και σίγουρα θα σε συναρπάσει, χάρη στον διαχρονικό χαρακτήρα των ερωτημάτων που θέτει. Άλλωστε, τα ζητήματα αγάπης δεν είναι ποτέ βαρετά!

Η πλοκή της συγκεκριμένης ταινίας, δημιουργεί συνεχώς προβληματισμούς, κρατώντας τον θεατή σε μία εγρήγορση άνευ προηγουμένου, μιας και η πρωταγωνίστριά της, μέσα σε τέσσερις μόνο ημέρες έρχεται αντιμέτωπη με διλήμματα και αντικρουόμενες επιθυμίες, τα οποία δημιουργούν μία άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία. Πρόκειται ουσιαστικά για μία ταινία η οποία θα σε κάνει συνεχώς να διερωτάσαι για το εάν τελικά η σύμβαση της αποκλειστικότητας στον έρωτα πρέπει να υφίσταται. Ρίξε μια ματιά στο τρέιλερ της ταινίας και θα μας θυμηθείς!



#2 Οι συναρπαστικές ερμηνείες και η ιδιαίτερη σκηνοθεσία

Το «Αυτά που Λέμε και Αυτά που Κάνουμε» είναι μία «ωδή» στον έρωτα μέσα από ένα καστ πολλά υποσχόμενων ηθοποιών, οι οποίοι μαγεύουν τον θεατή, χάρη στην αμεσότητα των διλημμάτων που θέτουν και τον ρεαλισμό των συναισθημάτων τους, παρασέρνοντάς σε σε έναν ανεξερεύνητο συναισθηματικό κόσμο. Οι σκηνοθετικές «πινελιές» του Εμμανουέλ Μουρέ, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει πολλές ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, συνδυαστικά με τους ηθοποιούς της ταινίας -από την Καμέλια Τζορντάνα μέχρι τον Νιλς Σνάιντερ- δημιουργούν «μια σπουδή στην εφήμερη φύση του σύγχρονου έρωτα», όπως έγραψε το Télérama.

«Και γι’ αυτό ακριβώς κάποιες ερωτικές ιστορίες γίνονται τόσο παθιασμένες, γιατί υπάρχουν δύο επιθυμίες που δεν μπορούν να συνυπάρξουν», αναφέρει ο σκηνοθέτης της ταινίας, Εμμανουέλ Μουρέ. Αυτή είναι, λοιπόν, η ευκαιρία σου να μπεις στα άδυτα της φύσης του έρωτα, ανακαλύπτοντας νέες πτυχές του εαυτού σου, καθώς πρόκειται για μία ταινία, η οποία για δύο σχεδόν ώρες θα κάνει την καρδιά σου να χτυπάει σε άλλους ρυθμούς.

Picture4

#3 Είναι η ταινία-έκπληξη του καλοκαιριού που θα σε βάλει σε love mood

Αν παρακολουθήσεις το «Αυτά που Λέμε και Αυτά που Κάνουμε» μετά τις καλοκαιρινές σου διακοπές, το σίγουρο είναι ότι θα σου «ξυπνήσει» ρομαντικά συναισθήματα και κυρίως, θα σε κάνει να ανυπομονείς για έναν νέο έρωτα, για ένα ιδιαίτερο love story. Μην χάσεις, λοιπόν, την ευκαιρία να δεις την ταινία-έκπληξη του καλοκαιριού «Αυτά που Λέμε και Αυτά που Κάνουμε» στους κινηματογράφους από τις 2 Σεπτεμβρίου. Είτε την απολαύσεις με τον σύντροφό σου, είτε με την κολλητή σου, το σίγουρο είναι πως θα σε συναρπάσει και θα σου θυμίσει ότι ο έρωτας, μπορεί πολύ εύκολα να φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή σου.

Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν την παρακολουθήσεις στο σινεμά, θα θέλεις να την ξαναδείς σύντομα και ευτυχώς, θα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις μέσα από το Cinobo, την ελληνική streaming πλατφόρμα, που ειδικεύεται στον ανεξάρτητο και arthouse κινηματογράφο, συγκεντρώνοντας περιεχόμενο συχνά διάσπαρτο ή και δυσεύρετο. Αν δεν έχεις δοκιμάσει ήδη το Cinobo, λοιπόν, σπεύσε να το κάνεις. Γιατί; Διότι πέρα από εξαιρετικό περιεχόμενο, θα έχεις τη δυνατότητα δωρεάν δοκιμής για 14 ημέρες, θα μπορείς να παρακολουθείς ό,τι θέλεις από Smart TV, smartphone, tablet και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ σου δίνει επίσης τη δυνατότητα παράλληλης παρακολούθησης από δύο οθόνες, ακόμα και όταν είσαι εκτός σύνδεσης. Και τι καλύτερο μπορείς να κάνεις από το να ξεκινήσεις αυτό το συναρπαστικό «ταξίδι» στο Cinobo με την απόλυτη δραματική κομεντί, δηλαδή το «Αυτά που Λέμε και Αυτά που Κάνουμε»;

Picture5

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να αφεθείς στη «μαγεία» του σινεμά και να μεταφερθείς μέσω της κινηματογραφικής οθόνης σε άλλα μέρη, μέσα από τα οποία ίσως ανακαλύψεις διαφορετικές, καλά κρυμμένες πτυχές του εαυτού σου. Δες την ταινία-έκπληξη του καλοκαιριού «Αυτά που Λέμε και Αυτά που Κάνουμε» στους κινηματογράφους από τις 9 Σεπτεμβρίου και μην χάσεις την ευκαιρία να την παρακολουθήσεις και αποκλειστικά στο Cinobo!

Το «Αυτά που λέμε και Αυτά που κάνουμε» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους από τις 2 Σεπτεμβρίου και σύντομα θα είναι στο cinobo.com. Το Cinobo είναι η ελληνική streaming πλατφόρμα που ειδικεύεται στον ανεξάρτητο και arthouse κινηματογράφο, με συχνά διάσπαρτο ή και δυσεύρετο περιεχόμενο από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα. Οι χρήστες έχουν δυνατότητα δοκιμής δωρεάν για 14 ημέρες, η πρόσβαση στην πλατφόρμα είναι δυνατή από Smart TV, smartphone, tablet και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ προσφέρεται η δυνατότητα παράλληλης παρακολούθησης από 2 οθόνες, ακόμα και εκτός σύνδεσης.