Βραβεία SAG: Οι υποψηφιότητες συγκίνησαν την Jennifer Aniston - Morning Show και Ted Lasso ξεχώρισαν

Πατούλια Κατερίνα
Βραβεία SAG: Οι υποψηφιότητες συγκίνησαν την Jennifer Aniston - Morning Show και Ted Lasso ξεχώρισαν

Οι υποψηφιότητες για τα SAG Awards 2022, άφησαν εκτός την Kristen Stewart και το Spencer αλλά η Jennifer Aniston είναι πολύ πολύ συγκινημένη.

Οι υποψηφιότητες για τα 28α Βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών, τα διάσημα SAG Awards έγιναν γνωστές σε ένα Instagram Live με τις Rosario Dawson και Vanessa Hudgens να παρουσιάζουν όσα θα δούμε στην τελετή την 28η Φεβρουαρίου του 2022.

Χρονιά του Δράματος η φετινή για τα SAG

Τα ετήσια βραβεία που απονέμει το Σωματείο Ηθοποιών στις καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς ξεκίνησαν την πορεία τους από το 1995 και παρά τον τρόπο με τον οποίο οι ηθοποιοί σνόμπαραν τις φετινές Χρυσές Σφαίρες, οι υποψηφιότητες για τα SAG έγιναν αποδεκτές με ενθουσιασμό από τους ηθοποιούς που είναι υποψήφιοι.


https://www.instagram.com/p/CYnEer8Pj4V

Πρώτη και καλύτερη η Jennifer Aniston που δεν έκρυψε τη συγκίνησή της στο Instagram για τις υποψηφιότητες της δεύτερης σεζόν του Morning Show, ευχαριστώντας τους συναδέλφους της για την ψήφο τους.

SAG1
SAG1

Τέσσερις υποψηφιότητες συγκέντρωσε το Morning Show όσες και το Mare of Easttown αλλά και το Squid Game του Netflix. Πέντε υποψηφιότητες συγκέντρωσε το Succession και ο Ted Lasso του Apple TV Plus, η κωμική σειρά του Jason Sudeikis.


https://www.instagram.com/p/CYpInNgvn4y

Έμειναν εκτός Stewart και DiCaprio

Στις ταινίες, Η Δύναμη του Σκύλου και το House of Gucci είχαν τρεις υποψηφιότητες και δύο είχε το Being the Ricardos, το Belfast, το Coda και ο King Richard.

Σοκ αποτέλεσε η απουσία τις Kristen Stewart από τις υποψηφιότητες για την ερμηνεία της ως Diana στην ταινία Spencer ενώ έκπληξη ήταν η υποψηφιότητα του Bradley Cooper για το Licorice Pizza.


https://www.instagram.com/p/CYonYvdPjT5

Παράλληλα , τα βραβεία SAG που είχαν πρώτα βραβεύσει το Παράσιτο το 2019 από την Κορέα, φυσικά και έβαλαν στις υποψηφιότητες το Squid Game από τη Νότιο Κορέα με υποψηφιότητες για τη σειρά αλλά και για τους ηθοποιούς Jung Ho-Yeon και Lee Jung-Jae.

Τέλος, ο Leonardo DiCaprio δεν κατάφερε να πείσει τους συναδέλφους του για το Dont Look Up του Netflix και έμεινε εκτός υποψηφιοτήτων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Golden Globes 2022 θα είναι εντελώς διαφορετικές - Κανένα red carpet και μακριά από το NBC

Χρυσές Σφαίρες 2022 Review: Οι μεγάλοι νικητές και η μόνη star που παρευρέθηκε στην «covid» τελετή