Μη χάνεις την «Ελπίδα» σου! Πώς θα την παλέψεις στο σπίτι τις μέρες της επερχόμενης κακοκαιρίας

Μαρία Ροδίτη
Μη χάνεις την «Ελπίδα» σου! Πώς θα την παλέψεις στο σπίτι τις μέρες της επερχόμενης κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έρχεται και μαζί της φέρνει… την ξεκούρασή σου. Ώρα να μείνεις στο σπίτι σου, να χουχουλιάσεις, και να το απολαύσεις και με το παραπάνω.

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έχει δείξει ήδη τα «δόντια» της μιας και σε πολλές περιοχές της χώρας έχει πυκνή χιονόπτωση, ενώ οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές. Το κύμα ψύχους θα συνεχιστεί μέχρι και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας με τις βόλτες στην πόλη και στη γειτονιά να αποτελούν… σπορ για τολμηρούς.

Μη μου πεις πως με 0 βαθμούς Κελσίου (ή και υπό το μηδέν) θα πας βόλτα στους άδειους δρόμους γιατί δεν θα σε πιστέψω. Τι θα κάνεις; Θα μείνεις στο σπίτι, να αράξεις, να ξεκουραστείς και να κάνεις πράγματα μόνο για εσένα. Ευκαιρία είναι, άλλωστε, με τόσο τρέξιμο που έχεις κάθε μέρα!

adele oh my god

«Oh My God»: To νέο τραγούδι της Adele είναι τόσο μαγικό όσο και το video clip του

Πού πας χωρίς γεμάτο ψυγείο;

Το κρύο φέρνει… πείνα! Ας μην κοροϊδευόμαστε. Γι’ αυτό προτού κατεβάσεις «ρολά», μπες στο supermarket, πάρε όλες τις λιχουδιές που σου έχουν λείψει τον τελευταίο καιρό ή όλα τα υλικά που χρειάζεσαι για να μαγειρέψεις στο σπίτι αυτές τις μέρες, ώστε να μη χρειαστεί να βγεις στο πολικό ψύχος.

via GIPHY

Και μη φρικάρεις! Ας φας λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες. Δεν έγινε και τίποτα!

Πώς θα την παλέψεις στο σπίτι με… τόσο κρύο

#1 Ζεστή σοκολάτα και το αγαπημένο σου βιβλίο

Υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό και απολαυστικό από εκείνο το βιβλίο που εδώ και καιρό μελετάς να ξεκινήσεις να διαβάζεις και από μια κούπα αχνιστή σοκολάτα; Όχι, φυσικά!

Κλείσε, λοιπόν, το κινητό σου, κάτσε κάτω από τα παπλώματα και απόλαυσε την ανάγνωση ενός βιβλίου και το γευστικό ρόφημά σου. Θα περάσεις τέλεια και μόνη σου!

#2 Ταινίες και σειρές

Όχι, δεν πήγε στράφι η συνδρομή στο Netflix! Αυτές τις μέρες, που η κακοκαιρία «Ελπίδα» θα χτυπήσει τη χώρα μας, είναι ευκαιρία να διασκεδάσεις και να χαλαρώσεις βλέποντας ταινίες και σειρές. Είδες που τόσο καιρό έλεγες ότι δεν πρόλαβες να δεις τη δεύτερη σεζόν του Emily In Paris; Να η ευκαιρία!



#3 Ώρα για beaute

Ήρθε η ώρα αυτός ο εγκλεισμός στο σπίτι να σε μεταμορφώσει στην απόλυτη… beauty queen! Πάρε όλες τις μάσκες ομορφιάς που έχεις στο νεσεσέρ σου, τα scrubs προσώπου και σώματος και ανανέωσε την επιδερμίδα σου. Μην ξεχάσεις, βέβαια, να κάνεις κι ένα χαλαρωτικό, ζεστό αφρόλουτρο έχοντας αναμμένα στο μπάνιο μυρωδάτα κεριά.

Wait! Στην gallery θα δεις κι άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις αυτές τις μέρες κακοκαιρίες που θα παραμείνεις σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το «Emily in Paris» μετακομίζει στο Λονδίνο! Έρχεται 3η και 4η σεζόν (photos)

Γίνε κι εσύ εκατομμυριούχος! Το Forbes αποκαλύπτει τους 7 πιο ακριβοπληρωμένους TikTokers