Γίνε κι εσύ εκατομμυριούχος! Το Forbes αποκαλύπτει τους 7 πιο ακριβοπληρωμένους TikTokers

Τσακιρίδου Χριστίνα
Γίνε κι εσύ εκατομμυριούχος! Το Forbes αποκαλύπτει τους 7 πιο ακριβοπληρωμένους TikTokers

Η Charlie D'Amelio και η Αddison Rae βρίσκονται στους 7 πιο δημοφιλείς χρήστες της εφαρμογής οι οποίοι αποκομίζουν υπέρογκα ποσά.

Tο TikTok έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας την τελευταία διετία. Κακά τα ψέματα, την περίοδο της καραντίνας η δημοτικότητα της πλατφόρμας σημείωσε ραγδαία άνοδο σε ολόκληρο τον κόσμο αφού όλοι την χρησιμοποιούσαν ως μέσο ψυχαγωγίας. Αστεία videos, συνταγές και εντυπωσιακά χορευτικά κατακλύζουν καθημερινά το feed μας, προσφέροντάς μας απίστευτες σκηνές γέλιου και όχι μόνο.

Tην ίδια ώρα χιλιάδες TikTokers σε ολόκληρο τον κόσμο είδαν τη ζωή τους να αλλάζει από τη μία ημέρα στην άλλη, λόγω της δημοφιλίας τους στην πλατφόρμα, η οποία αργότερα τους προσέφερε αξιοσημείωτα κέρδη. Το Forbes έδωσε στο φως της δημοσιότητας τους 7 δημιουργούς με τα μεγαλύτερα κέρδη από το TikTok και τα ακριβή ποσά που αποκόμισε ο καθένας μόνο τον περασμένο χρόνο. Spoiler alert: Τα χρήματα είναι υπερβολικά πολλά.

Oι 7 πιο πλούσιοι TikTokers σύμφωνα με τη λίστα Forbes

https://www.instagram.com/tv/CYck08EPu1P/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα πάντα με το Forbes, οι επτά κορυφαίοι δημιουργοί της δημοφιλούς πλατφόρμας (οι οποίοι είναι όλοι κάτω των 25 ετών), κέρδισαν συλλογικά 55,5 εκατομμύρια δολάρια, με την πλειονότητα των χρημάτων τους να προέρχεται από χορηγούμενο περιεχόμενο.

Κάθε τους post κοστολογείται από 100.000 δολάρια έως 500.000 δολάρια, με τους συνεργάτες τους να είναι εταιρίες-κολοσσοί όπως η Amazon, η Prada και η Dunkin Donuts. Τon περασμένο χρόνο, οι αστέρες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν αρχίσει να επεκτείνουν το εισόδημά τους κάνοντας παράλληλα άλλες δραστηριότητες πέρα από το TikTok. Αρκετοί TikTokers υπέγραψαν συμβόλαια με κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές ενώ άλλοι έσπευσαν να δημιουργήσουν τις δικές τους εταιρίες παραγωγής. Ας δούμε όμως τώρα τους 7 δημιουργούς που απέσπασαν τα περισσότερα χρήματα το 2021 μέσα από το TikTok.

1) Charli D'Amelio

https://www.instagram.com/p/CYiDtMSpg5N/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H 17χρονη κέρδισε περισσότερα από 17,5 εκατομμύρια δολάρια από την εφαρμογή και τις άλλες πηγές εισοδήματός της.

2) Dixie D'Amelio

https://www.instagram.com/p/CYfvMspLNKC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η επιτυχία είναι οικογενειακή υπόθεση στην περίπτωση των αδελφών D'Amelio. Η Dixie συγκέντρωσε 10 εκατομμύρια δολάρια και βρέθηκε στο no2 της λίστας.

3) Addison Rae

https://www.instagram.com/p/CYcD5WzPYMz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο no3 των πιο πλούσιων TikTokers βρίσκεται η Addison Rae με κέρδη που ξεπερνούν τα 8,5 εκατομμύρια δολάρια.

4) Bella Poarch και Josh Richards

https://www.instagram.com/p/CYW4ZT_p6gG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την τέταρτη θέση μοιράστηκαν η Bella Poarch και ο Josh Richards αφού και οι δύο αποκόμισαν 5 εκατομμύρια δολάρια μέσω του TikTok.

5) Kris Collins και Avani Gregg

https://www.instagram.com/p/CXuVim9L8bK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με συνολικά κέρδη που ξεπερνούν τα 4,75 εκατομμύρια δολάρια η Kris Collins και η Avani Gregg βρέθηκαν στο top5 της λίστας Forbes με τους πιο κερδοφόρους λογαριασμούς του TikTok.

Πηγή κεντρικής: @charlie_dmeilio

valeria netflix57

Το «Valeria» του Netflix είναι ό,τι δεν κατάφερε να γίνει το «And Just Like That»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

6η σεζόν Peaky Blinders: Η μεγάλη αλλαγή στον χαρακτήρα του Thomas Shelby

Εσύ ήξερες ότι το Manifest είχε ακυρωθεί πριν γίνει Νο1 στο Netflix;