Δηλώσεις που θα συζητηθούν: Ο «Chandler» δεν ήθελε ποτέ να γίνει το reunion των «Friends»!

Δηλώσεις που θα συζητηθούν: Ο «Chandler» δεν ήθελε ποτέ να γίνει το reunion των «Friends»!

Ο Matthew Perry λέει ανοιχτά τη γνώμη του!

Το "ας το πούμε reunion"(γιατί αυτό reunion δεν ήταν!) των "FRIENDS" άφησε εντελώς απογοητευμένους τους θαυμαστές της σειράς και εδώ και αρκετές ημέρες, ακούγονται διάφορες φήμες που θέλουν τους δημιουργούς της σειράς να προσπαθούν να ενώσουν ξανά την παρέα, για τη δημιουργία ενός πραγματικού επεισοδίου.

Οι ζωές των Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Joey και Chandler έχουν χωρίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και όπως φαίνεται, στον Matthew Perry δεν αρέσει καθόλου η ιδέα να ξανασμίξουν.

Δες επίσης: «Τα Φιλαράκια»: Όλα όσα συνέβησαν στο μεγάλο reunion της παρέας!

Ο ηθοποιός ανέφερε σε συνέντευξή του πως ακόμη κι αν κάτι τέτοιο συνέβαινε, εκείνος δε θα ήθελε να πάρει μέρος και πως θα "κατέστρεφε" το τέλος της σειράς. "Αυτή είναι η ανησυχία όταν κάνεις ένα reunion show, ή μια ταινία, γιατί τελείωσε τόσο ωραία και δε θες να το χαλάσεις αυτό", δήλωσε, ενώ συνέχισε αναφέροντας πως "Όλοι πάντα ρωτούν πότε θα γίνει το reunion, ενώ δεν έχει υπάρξει ποτέ μια πραγματική συζήτηση γι' αυτό".

Μισούμε που το λέμε, αλλά δεδομένης της αποτυχίας του "special" επεισοδίου που είδαμε πρόσφατα, μάλλον θα συμφωνήσουμε μαζί του.