Ο Ross από «Τα Φιλαράκια» αποκαλύπτει πώς η γνωστή σειρά παραλίγο να του καταστρέψει τη ζωή

Ο Ross από «Τα Φιλαράκια» αποκαλύπτει πώς η γνωστή σειρά παραλίγο να του καταστρέψει τη ζωή

Τι ακριβώς συνέβη;

Τελικά είναι βέβαιο πως τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία. Περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια έβγαζε ο David Schwimmer για να ενσαρκώσει το "Ross Geller" στη δημοφιλή σειρά, «Τα Φιλαράκια», αλλά ο ρόλος αυτός παραλίγο να καταστρέψει τη δική του, προσωπική ζωή.

Ο ηθοποιός μίλησε στο The Hollywood Reporter και αποκάλυψε πως η περίοδος των γυρισμάτων, όταν ήταν 27 ετών, ήταν μια αρκετά δύσκολη περίοδος της ζωής του. "Ήταν κάτι αρκετά αταίριαστο και μπέρδευε τις σχέσεις μου με τους άλλους ανθρώπους, με ένα τρόπο που μου πήρε χρόνια για να μπορέσω να προσαρμοστώ σε αυτό και να νιώθω άνετα με τη διασημότητα. Το αποτέλεσμά της ήταν το ακριβώς αντίθετο: με έκανε να θέλω να κρυφτώ κάτω από ένα καπέλο και να μη με βλέπει κανείς. Συνειδητοποίησα μετά από αρκετό καιρό πως δεν κοιτούσα τους ανθρώπους, απλά προσπαθούσα να κρυφτώ. Σκεφτόμουν, 'Πώς μπορώ να είμαι ηθοποιός σε αυτό το νέο κόσμο, αυτή τη νέα κατάσταση; Πώς κάνω τη δουλειά μου; Ήταν δύσκολο".

Ο 49χρονος πλέον, David Schwimmer είναι φέτος για πρώτη φορά υποψήφιος για βραβείο Emmy, για το ρόλο του ως Robert Kardashian στη σειρά "American Crime Story: The People v. O.J. Simpson".

Διάβασε ακόμα:

It's Viral: Το απίστευτο στιγμιότυπο από «Τα Φιλαράκια» που δεν είχες προσέξει ποτέ