Πανσέληνος Απριλίου στο Σκορπιό: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Πανσέληνος Απριλίου στο Σκορπιό: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια με βάση την Πανσέληνο Απριλίου στο Σκορπιό
Η Πανσέληνος που γίνεται στις 22 Απριλίου στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτο δεκαήμερο και είσαι Ταύρος ή Σκορπιός. Οι τόνοι θα είναι ήπιοι και βουβοί. Και μάλλον αυτό που θα βγει στην επιφάνεια θα το συνειδητοποιήσεις με αργό ρυθμό. Επηρεάζονται πάντως περισσότερο οικονομικά θέματα αλλά και συνεργασίες που υπήρχαν από το παρελθόν και τώρα μπορεί να επανέρχονται.
AdTech Ad
Κριός
Οι συνθήκες σε σπρώχνουν να ασχοληθείς περισσότερο με τα θέματα των οικονομικών αλλά και γενικά με το να βάλεις σε μια τάξη οτιδήποτε δεν μπορούσες μέχρι τώρα. Θα είναι πιο εύκολη η υλοποίηση πραγμάτων γιατί θα σου παρουσιαστούν οι ευκαιρίες να αντλήσεις το δυναμικό σου από σταθερές καταστάσεις που δεν έχουν να κάνουν με απλές ιδέες ή με δράση χωρίς ταυτότητα. Σκέψεις κτητικότητας και ζήλειας απέναντι σε έναν Ταύρο ή ένα Σκορπιό μπορεί να σου βγουν στην επιφάνεια και χωρίς να το καταλάβεις μπορεί να παραλογίζεσαι ακόμα και για πολύ απλά πράγματα.
Ταύρος
Η Πανσέληνος αυτή σε επηρεάζει άμεσα αφού γίνεται στον άξονά σου. Οι τόνοι όμως είναι ήπιοι και η συνειδητότητα που αποκτάς σε σχέση με τις τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες θα σε βοηθήσει να αφεθείς. Θα ακουμπήσεις ακόμα και σε άτομα που πιθανόν παλιά δεν ήσουν τόσο σίγουρος/η ότι μπορείτε να τα βρείτε, αλλά τώρα βλέπεις ότι μπορεί να είχες κάνει και λάθος και να ήταν απλώς μια δική σου προσωπική προβολή. Πάντως, μπορεί να έρθεις πιο κοντά με ένα πολύ δικό σου πρόσωπο και αυτό να σε βοηθήσει να δέσεις τη σχέση σου περισσότερο. Τα θέματα κοινών οικονομικών υποθέσεων θα είναι ένα έναυσμα για μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και σταθερότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο: astrology.gr