Όλα όσα πρέπει να μάθεις για τον Δεκέμβριο 2017

Όλα όσα πρέπει να μάθεις για τον Δεκέμβριο 2017

Πλανήτες και τα ζώδια για τον μήνα Δεκέμβριο

Σιγά-σιγά φτάσαμε και στον τελευταίο μήνα του χρόνου, που εκτός των Χριστουγέννων, όπως θα δούμε παρακάτω, φέρνει αλλαγές και στο πλανητικό σκηνικό. Ας πάμε λοιπόν να δούμε τι μας επιφυλάσσει ο χειμωνιάτικος Δεκέμβριος:

- Η Αφροδίτη 01/12/2017, 11:15 πμ μέσα στην καλή χαρά περνά στον Τοξότη, φέρνοντας αρκετό ενθουσιασμό, χρώμα και θετική ενέργεια σε σας κυρίως τους Κενταύρους (όπως είναι αναμενόμενο), αλλά και πανζουρλισμό σε σας, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς, αφού το μέτρο θα το ψάχνετε και δε θα το βρίσκετε. Όλα τα θέλει μπόλικα, όλα υπερβολικά, όλα λάσκα αυτή η Αφροδίτη κι όσο να πείτε κάπου μπορεί να αναφωνήσετε ότι είναι too much για σας. Χαρείτε όμως τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία, διασκεδάστε, ερωτευτείτε, επιτρέψτε στον εαυτό σας να ξεφύγει λίγο από τα όρια, γιατί όπου να ‘ναι (θα δείτε παρακάτω το γιατί) θα αρχίσει το παίδεμά σας. Κριοί, Λέοντες κι Υδροχόοι θα ξεσαλώσετε. Το σπίτι δε θα σας βλέπει, θα είστε συνεχώς στη γύρα, ενώ οι περιπέτειες και οι επιτυχίες σας στον ερωτικό τομέα θα γίνουν αντικείμενο συζήτησης.

- Από τις 02/12 η «φόρα» του Ερμή στον Τοξότη «κόβεται», καθώς θα βρίσκεται σε στάση και στις 04/12 θα ξεκινήσει την ανάδρομη κίνησή του που θα κρατήσει έως τις 24/12. Όπως γίνεται αντιληπτό, όχι μόνο εσείς του Μεταβλητού Σταυρού, Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, αλλά όλοι μας θα ταλαιπωρηθούμε, ο καθένας στον τομέα που τον αφορά. Είναι σαφές ότι θα υπάρξουν προβλήματα σε μετακινήσεις και επικοινωνία, όπως επίσης σε γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, συμφωνίες, αγορές και ό,τι άλλο ανήκει στη σφαίρα επιρροής του Ερμή και το μόνο που θα μας επιτρέψει να κάνουμε, είναι να κλείσουμε εκκρεμότητες του παρελθόντος ή βάλουμε σε εφαρμογή σχέδια και ιδέες που είχαμε αφήσει στην άκρη. Επίσης, ταξίδια κι εκδρομές θα παρουσιάσουν λιγότερα προβλήματα, αν επισκεφτούμε μέρη που είχαμε ξαναπάει παλιότερα και ξέρουμε τα κατατόπια. Ευτυχώς, θα γυρίσει ορθόδρομος Παραμονή των Χριστουγέννων, επιτρέποντάς μας να κάνουμε τα ψώνια μας, χωρίς παρατράγουδα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr