Πώς μας επηρεάζει η Ηλιακή έκλειψη;

Πώς μας επηρεάζει η Ηλιακή έκλειψη;

Οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου είναι συνήθως αρκετά παραγωγικές σε γεγονότα για τη χώρα μας

Την Πέμπτη 15/2 και στις 23:05 ώρα Ελλάδος «κλειδώνει» η πρώτη Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς, που βέβαια τα σημάδια της μπορεί να τα δούμε άμεσα, αλλά και μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου είναι συνήθως αρκετά παραγωγικές σε γεγονότα για την Ελλάδα, κάτι μάλλον φυσιολογικό, με δεδομένο το ότι η χώρα μας, ως κράτος, ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου. Επιπλέον, τα δύο ζώδια φιλοξενούν τον 10ο και τον 4ο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου της, προσδιορίζουν δηλαδή θέματα ή καταστάσεις πρώτης γραμμής, που έχουν να κάνουν κυρίως με την κοινωνία, την Πολιτική, αλλά και την Οικονομία.

Μελετώντας την πρόσφατη Ιστορία μπορεί να σταθεί κανείς σε δύο από αυτές τις εκλείψεις, που έγιναν περίπου στην ίδια μοίρα με την φετινή. Η πρώτη, τον Φεβρουάριο του 1980 φαίνεται να συνδέεται με την μετέπειτα αλλαγή ηγεσίας στην τότε Νέα Δημοκρατία (ανέλαβε ο κ Γ. Ράλλης), ενώ η δεύτερη, τον Φεβρουάριο του 1999 για το «πάρτι» του χρηματιστηρίου Αθηνών, που οδήγησε στο γνωστό κραχ ύστερα από την επόμενη έκλειψη του Αυγούστου.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr