Αυτό είναι το μυστικό beauty όπλο σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Αυτό είναι το μυστικό beauty όπλο σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Διάβασε πώς μπορείς να αναδείξεις καλύτερα, ανάλογα με το ζώδιο σου!

Κάθε ζώδιο είναι μοναδικό και όμορφο, με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Ποια είναι όμως τα δυνατά σου χαρακτηριστικά, που τραβούν όλα τα βλέμματα πάνω σου;

Διάβασε παρακάτω και μάθε το μυστικό beauty όπλο σου και πώς μπορείς να το αναδείξεις καλύτερα, ανάλογα με το ζώδιο σου!

ΚΡΙΟΣ

Το περίγραμμα προσώπου

Το φλογερό ταπεραμέντο σου αναδεικνύεται στο πρόσωπό σου κι έτσι το περίγραμμά του έχει μεγάλη σημασία. Με την επαναστατική τεχνική contouring μπορείς να διαμορφώσεις με έξυπνο τρόπο, το σχήμα του, δημιουργώντας τις απαραίτητες γωνίες. Οι φωτοσκιάσεις θα τονίσουν τα θετικά σου χαρακτηριστικά και αντίστοιχα θα καμουφλάρουν κάποια αρνητικά. Συμβουλεύσου τους ειδικούς για να μάθεις τους σωστούς κανόνες σκίασης, που ταιριάζουν σε εσένα. Είναι σημαντικό, να προμηθευτείς τα κατάλληλα εργαλεία μακιγιάζ ώστε το contouring να γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Το εκπληκτικό δέρμα

Το δέρμα σου το «καθορίζει» η Αφροδίτη, γι’ αυτό είναι μεταξένιο και με τόσο αισθησιακή αφή. Χρησιμοποίησε κρέμες και λοσιόν που θα το αναδείξουν και με το απαλό άρωμα φρεσκάδας τους, θα σε κάνουν να αισθανθείς υπέροχα! Μια καλή απολέπιση και στη συνέχεια ένα προϊόν ενυδάτωσης θα προσφέρουν έξτρα ομορφιά στη λαμπερή σου επιδερμίδα. Προσθέτοντας και ένα προϊόν λάμψης μετά τον καθαρισμό και την τόνωση, είναι σίγουρο ότι θα… σαγηνεύσεις τα πλήθη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νεανική εμφάνιση

Ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είσαι, είτε είσαι 30 είτε 50, η νεανική σου εμφάνιση είναι τρομερά ελκυστική. Η ζωντάνια, η ενέργεια και η ομορφιά σου μπορούν να κερδίσουν τους πάντες! Το μυστικό σου είναι ένα: τόνισε αυτό που θεωρείς πιο δυνατό σου πλεονέκτημα και… άσε τους άντρες να σε θαυμάζουν…

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr