Eίσαι Κριός; Φόρεσε κόκκινο κραγιόν

Eίσαι Κριός; Φόρεσε κόκκινο κραγιόν

Διάβασε αναλυτικά το μακιγιάζ που ταιριάζει στο δικό σου ζώδιο

Κάθε ζώδιο είναι διαφορετικό. Έχει άλλες ανάγκες, άλλες απαιτήσεις και κυρίως άλλο χαρακτήρα. Κάθε έκφανση αυτού του χαρακτήρα συνδέει την προσωπικότητα με τις επιλογές και τις προτιμήσεις του. Αν έχεις ξεμείνει, λοιπόν, από επιλογές ή ιδέες για το μακιγιάζ σου, σου δίνουμε εμείς κάποιες με βάση το ζώδιο σου.

Κριός

Το ξέρεις ότι ανήκεις στην κατηγορία με τις πιο έξυπνες, γοητευτικές και δυναμικές γυναίκες. Μια γυναίκα αυτής της κατηγορίας είναι συνυφασμένη με τα έντονα χρώματα. Έτσι, το απόλυτο κόκκινο κραγιόν σε συνδυασμό με μια μαύρη μάσκαρα και μια απαλή πινελιά από το ρουζ σου θα τονίσει σίγουρα την ομορφιά και το δυναμικό του χαρακτήρα σου.

Ταύρος

Έχοντας πάντα ως δεδομένο έναν εσωτερικό δεσμό σου με τη φύση, είναι προφανές ότι τα γήινα χρώματα προσελκύουν την προσοχή σου. Έτσι, νομίζουμε ότι το χάλκινο χρώμα και το σμαραγδένιο πράσινο θα έμοιαζε υπέροχο σαν σκιά στα μάτια σου. Με ένα απαλό nude κραγιόν στα χείλη, έχεις έτοιμο το απόλυτο look για μια Ταυρίνα.

Δίδυμος

Ακόμα και με το πιο απαλό μακιγιάζ, δεν περνάς ποτέ απαρατήρητη. Έχοντας βαρεθεί το κόκκινο κραγιόν και τα smokey eye, εμείς σου προτείνουμε να προσθέσεις λίγη λάμψη στο πρόσωπο σου είτε χρησιμοποιώντας μεταλλικές σκιές στα μάτια είτε βάζοντάς τες ακόμα και στα ζυγωματικά για έξτρα λάμψη.

Καρκίνος

Συναισθηματικό μας Καρκινάκι, θα εκμεταλλευτούμε τον απόλυτο δεσμό σου με τη θάλασσα και θα σου μιλήσουμε για nude, κοραλλί, χάλκινα και χρυσά χρώματα που συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό μιας ερημικής παραλίας. Συνδύασε τα και θα μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα.

Λέων

Εντάξει, όλες ξέρουμε ότι είσαι η βασίλισσα των ζωδίων οπότε δε θα μπορούσαμε να σου προτείνουμε κάτι λιγότερο από το πιο έντονο μακιγιάζ. Σκούρα χρώματα στα χείλη και τα μάτια θα ολοκληρώσουν την εικόνα και τον χαρακτήρα σου. Προτίμησέ τα.

Παρθένος

Ας μιλήσουμε για την επιτομή της αγνότητας και της ομορφιάς που βρίσκεται στα μάτια σου. Τέτοια μάτια δε θα μπορούσες να τα αφήσεις χωρίς ροδακινί, χρυσές και καφέ σκιές που θα τα αναδείξουν στο έπακρο.

Ζυγός

Σε μια κλασική γυναίκα σαν εσένα δε θα ταίριαζε κάτι άλλο πέρα από παστέλ αποχρώσεις που θα αναδείξουν την φυσική σου ομορφιά. Λίγο κραγιόν στα χείλη και ελαφρώς τονισμένα φρύδια συνθέτουν το τέλειο μακιγιάζ για εσένα.

Σκορπιός

Στην κατηγορία αυτή έχουμε τις πιο ερωτικές και παθιασμένες γυναίκες. Αν κι εσύ είσαι μια από αυτές, ξέρουμε ότι δε σου αρέσουν τα πολλά χρώματα στην καθημερινή σου περιποίηση. Έτσι, ένα μακιγιάζ στους τόνους του καφέ θα ήταν το ιδανικό για εσένα.

Τοξότης

Μη μας πεις ότι δεν είσαι εκείνη η γυναίκα που τρέχουν όλες οι φίλες όταν θέλουν μυστικά και γνώμες ομορφιάς. Εμείς θα σου προτείνουμε να κυμανθείς σε γήινους τόνους βάζοντας που και που ένα έντονο κραγιόν. Δεν είναι το απόλυτο μακιγιάζ;

Αιγόκερως

Εδώ μιλάμε για την κατηγορία των γυναικών που όχι μόνο δεν διστάζουν αλλά τρελαίνονται να πειραματίζονται με χρώματα και συνδυασμούς. Έτσι, εμείς δεν έχουμε να σου προτείνουμε πολλά αλλά θα σου πούμε ένα. Το eyeliner συνδυάζεται πάντα με ό,τι κι αν επιλέξεις να φορέσεις.

Υδροχόος

Πιάνεις τον εαυτό σου συχνά να βαριέται να κάνει το οτιδήποτε στο πρόσωπο σου; Αν ναι, συμβιβάσου με μια καλή στρώση από την μαύρη σου mascara και ένα nude κραγιόν. Τον απόλυτο συνδυασμό για πρωινές εμφανίσεις, δηλαδή.

Ιχθύες

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι πιο μυστηριώδεις γυναίκες. Αν τα μαύρα ή καφέ smokey eye δεν συνθέτουν την πιο μυστήρια πλευρά σου τότε τι άλλο θα μπορούσε να το κάνει; Εμείς σου προτείνουμε να προμηθευτείς με απαλά ροζ κραγιόν που θα φτιάξουν το τέλειο μακιγιάζ για εσένα.

Αν θέλεις να μάθεις τα πάντα γύρω από τα ζώδια μπες στο Astrology.gr