Τι να βάλει οπωσδήποτε το κάθε ζώδιο στην «ατζέντα» του για τον Απρίλιο

Τι να βάλει οπωσδήποτε το κάθε ζώδιο στην «ατζέντα» του για τον Απρίλιο

Ρίξε μια ματιά να δεις τι σου προτείνουμε!

Διανύουμε ήδη τον δεύτερο μήνα της Άνοιξης και ίσως είναι καλό να αρχίσουμε σιγά-σιγά να ανανεωνόμαστε και να βλέπουμε τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά.

Παρακάτω -και με βάση τα πλανητικά δεδομένα- σου προτείνουμε διάφορα για τον Απρίλιο, ανάλογα με το ζώδιό σου, για να πάρεις τα πάνω σου και να ξεκινήσεις να απολαμβάνεις τη ζωή σου!

Κριός ♈

Με τον Κρόνο και τον Άρη στον Αιγόκερω, στον 10ο οίκο σου, έχεις πιεστεί αρκετά στα επαγγελματικά σου, επειδή όμως είσαι στα όρια της εξάντλησης, κάνε ένα διάλειμμα. Πάρε μια μέρα άδεια και μην ασχοληθείς καθόλου με τη δουλειά σου, για να ξελαμπικάρει το κεφάλι σου. Ασχολήσου με διάφορες δραστηριότητες που σε ευχαριστούν ή πήγαινε να διασκεδάσεις κάπου με την παρέα σου.

Ταύρος ♉

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου καλό θα ήταν να αφήσεις για λίγο τις δουλειές και τις άλλες υποχρεώσεις σου και να ανανεωθείς κι εξωτερικά, ασχολούμενος/η περισσότερο με την εμφάνιση, τον καλλωπισμό ή το στιλ σου. Κλείσε ραντεβού σε ένα κομμωτήριο, ένα σπα ή αγόρασε εκείνο το ρούχο που σου αρέσει. Αν, μάλιστα, είσαι μόνος/η, θα κερδίσεις την προσοχή!...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr