Αριθμολογία: Γενέθλιος Αριθμός 2 - Ο Ευαίσθητος

Αριθμολογία: Γενέθλιος Αριθμός 2 - Ο Ευαίσθητος

 Το 2 είναι ο γενέθλιος αριθμός όσων έχουν γεννηθεί στις 2, 11, 20 ή 29 οποιουδήποτε μήνα.

Επειδή ο αριθμός 2 κυβερνάται από τη Σελήνη, η επίδρασή της πάνω στα αισθήματα και τις σχέσεις σας είναι εμφανής. Κι όπως το φως της Σελήνη εξαρτάται από τον Ήλιο, έτσι κι εσείς εξαρτάστε από αυτούς που έχετε γύρω σας.

Είστε ιδιαίτερα νευρικοί γι’ αυτό χρειάζεστε ένα ισορροπημένο και αρμονικό περιβάλλον, όπου θα υπάρχει συντροφικότητα και συνεργασία. Τα πηγαίνετε καλύτερα όταν δουλεύετε μέσα σε ομάδες, γιατί το 2 είναι ο αριθμός του διπλωμάτη και του μεσολαβητή. Έχετε την ικανότητα να βλέπετε και τις δύο πλευρές μιας κατάστασης, και τη δυνατότητα να συμπαραστέκεστε στους άλλους, αγνοώντας πολλές φορές τις δικές σας ανάγκες.

Το 2 δεν είναι φιλόδοξο, δεν έχει ανάγκη να κυριαρχήσει, είναι ικανοποιημένο στα παρασκήνια. Αγαπάτε το σπίτι και ενδιαφέρεστε πραγματικά για την οικογένεια σας. Σας αρέσει η μαγειρική και η διακόσμηση.

Διαισθητικοί και ελκυστικοί όπως είστε, ξέρετε να προσελκύετε και να σαγηνεύετε τους άλλους. Ευαίσθητοι, ευπροσάρμοστοι και δεκτικοί, λειτουργείτε πάντα σαν ειρηνοποιοί. Σας αρέσει να ασχολείστε με τις υποθέσεις των άλλων, σε σημείο που μπορεί να φανείτε αδιάκριτοι.

Καλοσυνάτοι και ανεκτικοί, δεν μπορείτε να πείτε εύκολα όχι με αποτέλεσμα μερικές φορές σας χρησιμοποιούν. Δεν σας αρέσουν οι διαπληκτισμοί και επιδιώκετε να συμφιλιωθείτε μετά από έναν καυγά. Αν όμως πληγωθείτε από μια κριτική το παίρνετε κατάκαρδα, σας δημιουργεί νοητική σύγχυση και γίνεστε σχολαστικοί και σκληροί. Χωρίς να είσθε επιθετικοί, με σταθερότητα αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες και δεν καταθέτετε εύκολα τα όπλα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr