Ποιοι «μαρτυρούν» τα γούστα και τις προτιμήσεις σου στο σεξ;

Ποιοι «μαρτυρούν» τα γούστα και τις προτιμήσεις σου στο σεξ;

Η Αφροδίτη και ο Άρης αποτελούν τους δείκτες της σεξουαλικότητας του κάθε ατόμου...

Το ζώδιο όπου βρίσκονται η Αφροδίτη και ο Άρης στο γενέθλιο ωροσκόπιό μας δηλώνουν βέβαια τον τύπο συντρόφου που μας αρέσει, αλλά και οι δύο πλανήτες είναι λαλίστατοι για τις προτιμήσεις και τα... γούστα μας στο σεξ.

Αφροδίτη ή Άρης στον Κριό

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης είναι στον Κριό, το σεξ είναι καλύτερο όταν είναι αυθόρμητο και χωρίς περιορισμούς. Είναι αρκετά εγωιστές στο κρεβάτι, γρήγοροι, ανυπόμονοι με τα προκαταρκτικά και τα πολλά ερωτικά παιχνίδια, προτιμώντας να πάνε κατευθείαν στο ψητό. Μερικές φορές είναι επιθετικοί στο σεξ καθώς βιώνουν μια ας πούμε μάχη, αλλά σαν εραστές είναι ειλικρινείς, ξεκάθαροι και ενθουσιώδεις στη σεξουαλική τους έκφραση. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες με αυτή τη θέση δεν διακρίνονται για το ρομαντισμό αλλά τη φλόγα τους. Ερωτεύονται και ξε-ερωτεύονται εύκολα και αισθάνονται ζωντανοί μόνο έχουν κάποιον που επιθυμούν πολύ.


Αφροδίτη ή Άρης στον Ταύρο

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης είναι στον Ταύρο, η σεξουαλική πράξη περιλαμβάνει όλες τις αισθήσεις. Αυτοί οι άνθρωποι είναι λάτρεις της αφής και της οσμής ιδίως στην περιοχή του λαιμού. Δεν αναλώνονται σε παιχνίδια, αρκεί η διάθεση να είναι ανεβασμένη και να υπάρχει αρκετή σωματική επαφή. Δεν έχουν αυθορμητισμό ή ποικιλία, αλλά είναι καλοί σε αυτό που κάνουν. Η αποχή από το σεξ είναι ιδιαίτερα δύσκολη για αυτούς γι' αυτό και χρειάζονται ένα μόνιμο σεξουαλικό σύντροφο. Η διάρκεια, η υπομονή και η αντοχή τους στον έρωτα είναι αυτό που τους χαρακτηρίζει.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr