Οι πλανητικές επιδράσεις από 23/5 έως 29/5

Οι πλανητικές επιδράσεις από 23/5 έως 29/5

Δεσμώτης έρωτας

Η Αφροδίτη φορά το πέπλο της για να συναντήσει τον αυστηρό Κρόνο κι εσύ το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι το να σκύψεις επάνω στα προβλήματα των ανθρώπων. Και εκείνων που αγαπάς, μα και των άλλων, που σιωπούν κι η θλίψη τους καθρεφτίζεται στα μάτια τους.

Να αφουγκραστείς τις ανάγκες και τους καημούς τους και να τους εμψυχώσεις, διαχωρίζοντας όμως τον ρόλο του ερωτικού συντρόφου, από εκείνον του ψυχοθεραπευτή. Είναι δύο ασύμβατοι ρόλοι κι αν μπεις σε διπλό κόπο, το μόνο που θα πετύχεις είναι να κάνεις τη σχέση σου ακόμη πιο ανισότιμη ή εξαρτημένη. Δεν είσαι εσύ ο θεραπευτής, εσύ είσαι ο εμψυχωτής.

Όμως, ποια τύχη άραγε περιμένει τον έρωτά σου;

Και ποια επιλογή έχεις, όταν οι δικοί σου άνθρωποι τσαλαπατούν το συναίσθημά σου ή όταν εκείνοι που ζητούν να μπουν στη ζωή σου φέρουν τη σφραγίδα του προβληματικού; Όταν η κατακτητική ορμή στέκει αντικριστά με την υποταγή και τα θέλω αντιμάχονται τα πρέπει σου, όταν οι επιθυμίες σου βρίσκονται σε αποδρομή κι η σκληρότητα παίρνει τα ηνία; Όταν η βιτρίνα σου πλάθεται από τις ανασφάλειες, τις ενοχές και τα απωθημένα σου κι όχι την αγάπη σου;

Όταν οι κοινωνικοί ρόλοι σε καθορίζουν κι ο έρωτάς σου είναι δεσμώτης τους;

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr