Αυτό το ζώδιο θα σε μαγέψει με τη γοητεία και την εξυπνάδα του!

Αυτό το ζώδιο θα σε μαγέψει με τη γοητεία και την εξυπνάδα του!

Στο Ζώδιο του Φιδιού ανήκουν όσοι γεννήθηκαν τις χρονιές: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013...

Γενικά στοιχεία

Είναι το Έκτο Ζώδιο και το κινέζικο όνομά του είναι SHE.

Η *ώρα που ανήκει είναι: 9:00 - 10:59 πμ

Ο μήνας: Μάιος

Στη Δυτική Αστρολογία αντιστοιχεί: στον Ταύρο

*Σε κάθε ζώδιο αντιστοιχεί ένα δίωρο της ημέρας που στην ουσία, σύμφωνα με τη Δυτική αστρολογία, θα λέγαμε ότι δηλώνει και τον ωροσκόπο του ατόμου

Χαρακτηριστικά του Ζωδίου

Μια Αρχαία κινεζική σοφία λέει ότι ένα φίδι στο σπίτι είναι ένας καλός οιωνός γιατί αυτό σημαίνει ότι η οικογένεια δεν θα πεινάσει ποτέ. Βεβαία, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μεταφορικά ότι ένα φίδι και η οικογένειά του ποτέ δε θα είχαν προβλήματα επιβίωσης γιατί είναι πολύ καλοί στις επιχειρήσεις. Ή ότι ένα φίδι θα ήταν πρόθυμο να θυσιάσει τα υπάρχοντά του (και το φίδι έχει πολλά), ώστε να πληρώσει για τα τρόφιμα της οικογένειάς του. Με όποιον τρόπο κι αν ερμηνεύσουμε τη ρήση, το σίγουρο είναι ότι είναι αντιπροσωπευτική του χαρακτήρα του Φιδιού, δηλώνοντας το μέτρο αξιών του για τον υλικό πλούτο. Το Φίδι είναι οξύνοο και πονηρό, πολύ έξυπνο και σοφό.

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Φιδιού έχουν έντονη διαίσθηση, είναι εσωστρεφείς, εκλεπτυσμένοι και οι πιο επιλεκτικοί από τους υπόλοιπους των άλλων ζωδίων. Είναι ελκυστικοί, με έντονο ταμπεραμέντο και εύκολα ξεσηκώνονται ή νευριάζουν. Γενικά όμως, είναι χαριτωμένοι άνθρωποι, συναρπαστικοί και ταυτόχρονα μυστήριοι.

Στοχαστικό και εσωστρεφές, το Φίδι δεν εκδηλώνεται προς τα έξω συναισθηματικά. Είναι πονηρό και...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr