Οι 4 γυναίκες που είναι ικανές κάνουν έναν άντρα να λαλήσει

Οι 4 γυναίκες που είναι ικανές κάνουν έναν άντρα να λαλήσει

Όχι, δεν το κάνουν επίτηδες! Απλά έτσι είναι ο χαρακτήρας τους 

Οι παρακάτω «κυρίες» ξέρουν πώς να αιχμαλωτίζουν το αντρικό ενδιαφέρον, άλλωστε είναι προικισμένες με αρκετή γοητεία, ιδιαίτερο στιλ που τις κάνει να ξεχωρίζουν και αρκετά όμορφες. Άρα, ξεκινούν με μεγάλο αβαντάζ. Λογικό είναι, λοιπόν, να έχουν και τα φλερτ τους και να βρεθούν πολύ σύντομα σε μια σχέση.

Κι εκεί, αρχίζει ο εκάστοτε σύντροφος να αντιλαμβάνεται ότι εκτός από όλα τα παραπάνω χαρίσματα, η καλή του μπορεί κάλλιστα να τον στείλει στο τρελάδικο με τα καμώματά της.

Ας δούμε ποιες είναι αυτές και τον λόγο που ένας άντρας θα φτάσει στο τσακ να λαλήσει μαζί τους:

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να είναι από τις πιο όμορφες, γοητευτικές και στιλάτες γυναίκες, όμως η Ζυγίνα έχει ένα μεγάλο κακό: δε μπορεί να καταλήξει κάπου συγκεκριμένα. Θέλει, δε θέλει; Αυτό ή μήπως εκείνο θα ήταν το καλύτερο; Πάνω που ο άντρας είναι σίγουρος ότι «κλείδωσε» κάπου και τέλος, τσουπ και του τα γυρνά με ένα «ναι μεν, αλλά». Είναι δυνατόν μετά να μην του γυρίσει το μάτι; Άσε και το άλλο! Γλυκιά, συγκαταβατική και συζητήσιμη; This, last year! Μόλις σιγουρέψει τη σχέση, γίνεται απαιτητική και ανυποχώρητη, άπαξ και της χαλάσει το χατίρι ή δε συμφωνήσει μαζί της.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr