Άντρας Ιχθύς: Πώς να τον κερδίσεις από το πρώτο ραντεβού

Άντρας Ιχθύς: Πώς να τον κερδίσεις από το πρώτο ραντεβού

Ακολούθησε τις οδηγίες μας και δε θα χάσεις!

Κατ’ αρχάς φίλη μου, να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: ο Ιχθύς σκέφτεται με την καρδιά του και όχι με το κεφάλι του, οπότε αυτό μπορεί να τον κάνει αρκετά μυστικοπαθή, αλλά και παιχνιδάκι στα χέρια σου, αρκεί να κρατήσεις τις σωστές ισορροπίες.

Στον φανταστικό κόσμο του, η αγάπη νικά και με την κατάλληλη γυναίκα στο πλευρό του, όλα τα όνειρά του μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Το μόνο, λοιπόν, που σου μένει είναι να του αποδείξεις ότι εσύ είσαι αυτή. Αν τον θέλεις πολύ, θα πρέπει να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία γιατί είναι και λίγο ντροπαλός. Κάνε την κίνησή σου -«φιλικά»- και πρότεινέ του να βρεθείτε για έναν καφέ ή ποτό και από εκεί και πέρα, ακολούθησε τις οδηγίες μας!

Βήμα 1: Κράτα χαμηλό προφίλ και έχε πλατύ χαμόγελο

Ο άντρας Ιχθύς είναι ρομαντική και ευγενική ψυχή. Παρότι δεν του φαίνεται όμως έχει κι αρκετό χιούμορ. Εσύ ντύσου όμορφα, θηλυκά και όχι προκλητικά! Κόψε (αν έχεις) τις πολλές και έντονες χειρονομίες και τα δυνατά γέλια. Κυρίως μην του πεις χαρτί και καλαμάρι όλη τη ζωή σου. Πέταξε κανα υπονοούμενο κι ασ’ τον να αναρωτιέται μέχρι την επόμενη φορά!

Βήμα 2: Δείξε κατανόηση

Η έντονη επιθυμία του να βοηθήσεις τους άλλους, τους ανήμπορους, τους αδύναμους και τους άρρωστους ενδεχομένως εσένα να μη σου λέει πολλά, όμως κράτα τη γνώμη σου για τον εαυτό σου, αν θες να υπάρξει δεύτερο ραντεβού.

Βήμα 3: Μην κρίνεις, για να μην κριθείς

Έχε ανοιχτό μυαλό, άκου και μην κρίνεις γιατί ο άντρας Ιχθύς σιχαίνεται το θάψιμο, το κουτσομπολιό και την κριτική. Προσπάθησε επίσης να μην δείχνεις φανατική και σκληροπυρηνική σε οποιοδήποτε θέμα, αφού τα όριά του είναι ασαφή κι απεριόριστα. Στην τελική, αν τα πάρεις με όσα ακούσεις, ανάσανε βαθιά και μέτρα ως το 10.

Βήμα 4: Διάλεξε το τέλειο μέρος

Ο άντρας Ιχθύς είναι δημιουργικός, καλλιεργημένος και εραστής της τέχνης, γι’ αυτό διάλεξε ένα μέρος, με λίγο κόσμο, ωραία μουσική και ρομαντική ατμόσφαιρα, πχ ένα cafe-bistro, όπου θα μπορεί να χαλαρώσει και να σου αφεθεί! Ένα ποτάκι (άντε δύο) θα τον βοηθήσει πολύ. Απλά, μην περιμένεις να σου ανοιχτεί από το πρώτο ραντεβού!

Αν θες να μάθεις και άλλα πολλά γύρω από τα ζώδια μπορείς να μπεις στο astrology.gr