Μην υποτιμήσεις ποτέ αυτήν την πλευρά τους!

Μην υποτιμήσεις ποτέ αυτήν την πλευρά τους!

Αν τα πάρεις στην πλάκα, εσύ θα χάσεις!

Μπορεί μερικές φορές, παρατηρώντας κάποια άτομα, να κρίνεις ότι ορισμένα στοιχεία του χαρακτήρα τους είναι αδύνατο να αναδειχθούν. Κι όμως, υπάρχει ένα και μοναδικό στοιχείο σε κάθε ζώδιο που δεν θα έπρεπε να αγνοείς, ούτε να το υποτιμάς.

Ας τα δούμε ένα-ένα:

ΚΡΙΟΣ

Πέφτει κάτω, ξανασηκώνεται και πάλι από την αρχή!

Αν οποιοσδήποτε υποτιμήσει την δύναμη της αποφασιστικότητάς του, έχει μαύρα μεσάνυχτα. Αυτό για το οποίο σίγουρα ξεχωρίζει είναι ότι δεν τα παρατάει.

Επειδή μερικές φορές μπορεί να αποχωρήσει, δεν σημαίνει ότι τα παράτησε. Απλώς, έχει πάρει απόφαση ότι το μονοπάτι που ακολουθούσε δεν συμβαδίζει με τους στόχους σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν ξεφύγεις, θα σε φρενάρει

Μπορεί να είναι μια τεράστια τρυφερή αρκούδα, όταν χρειάζεται βοήθεια κάποιος που αγαπάει, αλλά όλο αυτό σταματάει απότομα, όταν τα πράγματα ξεφύγουν από το δρόμο της λογικής.

Ένα πράγμα που δεν πρέπει ποτέ να υποτιμήσεις σε έναν Ταύρο είναι η ικανότητά του να πατάει φρένο ακριβώς τη στιγμή που κρίνει ότι πρέπει να το κάνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

O Flipper!

Υπάρχουν δύο όψεις σε κάθε νόμισμα και ο Δίδυμος είναι ο άρχων της… κωλοτούμπας! Κανείς δεν θα έπρεπε να υποτιμά την ευελιξία και την προσαρμοστικότητά του σε κάθε κατάσταση, ανεξάρτητα πόσο μπερδεμένη είναι.

Ο Δίδυμος έχει φύγει ήδη κι εσύ μπορεί να… σέρνεσαι για να τον φτάσεις. Αλλά, ακόμα, κι αν βρίσκεται εκτός μιας κατάστασης, ανεξάρτητα πόσο δύσκολη είναι, μαθαίνει να προσαρμόζεται… πολύ γρήγορα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr