Ελλάδα: Ο Άρης στους Διδύμους φέρνει εντάσεις και ατυχήματα

Ελλάδα: Ο Άρης στους Διδύμους φέρνει εντάσεις και ατυχήματα

Αναμένονται εντάσεις σε πολλά επίπεδα

Για την χώρα μας, οι διελεύσεις πλανητών από τους Διδύμους έχουν μια ιδιαίτερη δυναμική, αφού εκεί «εδρεύει» η γενέθλια Σελήνη της, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του ζωδίου εμπεριέχεται στον 1ο οίκο της. Κι όταν βέβαια έχουμε να κάνουμε με τον Άρη είναι… λογικό να περιμένουμε εντάσεις σε πολλά επίπεδα.

Κατ’ αρχάς, οι σχέσεις με τις γειτονικές χώρες μπορεί να περάσουν είτε από μια φάση «μεγάλου έρωτα», είτε να οξυνθούν οι «συνήθεις» αντιπαλότητες κι αυτό βέβαια αναφέρεται κυρίως στην Τουρκία. Το «μενού» εδώ έχει παραβιάσεις, προκλήσεις και διαξιφισμούς, που σε κάθε περίπτωση θα ενισχύσουν το εθνικό συναίσθημα απέναντι στον εξωτερικό «εχθρό».

Παράλληλα όμως, επειδή ζούμε και στη χώρα της… διχόνοιας, θα υπάρξουν και ακραίες φωνές ή δράσεις που θα χαλάσουν το αίσθημα ομοψυχίας. Στο κοινοβούλιο, για παράδειγμα, αναμένεται να γίνει ένας μικρός… χαμός, με κάποιους βουλευτές να μεταπηδούν σε άλλον πολιτικό φορέα ή να ανεξαρτητοποιούνται.

Ανάλογα «θερμό» θα είναι το κλίμα και στα media, ενώ στην επικαιρότητα θα βρεθούν και οι δικαστές με τις αποφάσεις τους. Φαίνεται, μάλιστα, πως θα ασκηθούν διώξεις σε πολιτικά πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr