Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον Απρίλιο;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον Απρίλιο;

 Οι πλανήτες και τα ζώδια για τον Απρίλιο

Έφτασε κι ο Απρίλιος, ο μήνας της Πασχαλιάς και απ’ ό,τι όλα δείχνουν μάλλον θα είναι ο πιο... καυτός και ερωτικός από τους τρεις μήνες της άνοιξης. Ανάσταση, λοιπόν, θα δουν πολλοί και πολλές στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά, ας εξετάσουμε αναλυτικά τι περιλαμβάνει το μενού που θα μας σερβίρει και ποια θα είναι τα ζώδια που θα πρωταγωνιστήσουν.

- Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 5/04, 11:50 πμ στις 15° 17’ του Κριού, οπότε, Κριάρια, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ετοιμαστείτε να κλείσετε έναν κύκλο προσωπικών και επαγγελματικών ζητημάτων και να ανοίξετε έναν καινούργιο, με καλύτερες προοπτικές. Τίποτα δεν είναι απλό, ούτε κι εύκολο και σίγουρα δε θα γίνει χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις. Γι' αυτό, οπλιστείτε με δύναμη, αποφασιστικότητα κι αυτοπεποίθηση, κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Παρθένοι και Ιχθύες, χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση τόσο των οικονομικών, όσο και των ερωτικοσεξουαλικών σας υποθέσεων, αλλιώς θα στενοχωρηθείτε από τις εξελίξεις. Λιοντάρια, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες τώρα ήρθε η στιγμή να αφήσετε το παρελθόν οριστικά και να τραβήξετε για καινούργιες, συναρπαστικές περιπέτειες.

- Ο Ερμής θα περάσει φουλαριστός στον Κριό στις 17/4, 09:00 πμ, αυξάνοντας τους ρυθμούς της καθημερινότητας στο μέγιστο σε σας τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς κι Αιγόκερους, κάνοντάς σας εξωστρεφείς, ειλικρινείς και επικοινωνιακούς όσο δεν πάει. Θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις ιδέες σας, να κάνετε αρκετές επαφές και συναντήσεις, να διευθετήσετε γραφειοκρατικές υποθέσεις και φυσικά να συναναστραφείτε και να γνωρίσετε κόσμο. Να έχετε υπόψη όμως ότι η νευρικότητα, ο αυθορμητισμός και η ανάγκη σας να πείτε αλήθειες συχνά θα παρεξηγείται. Λέοντες και Υδροχόοι ίσως κάνετε ένα ταξιδάκι, Δίδυμοι, Τοξότες θα κερδίσετε εντυπώσεις και καρδιές και Παρθένοι και Ιχθύες θα γίνετε λίγο πιο παράτολμοι οικονομικά και ερωτικά.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr