Τι θα φέρει στην Ελλάδα και τον κόσμο η Νέα Σελήνη στον Ταύρο;

Τι θα φέρει στην Ελλάδα και τον κόσμο η Νέα Σελήνη στον Ταύρο;

Η Νέα Σελήνη του Μαΐου είναι «φωτιά και λαύρα»! 

Η Νέα Σελήνη στις 14 και 10΄ του Ταύρου γίνεται πριν από τις ευρωεκλογές και μεταξύ άλλων, δίνει τον τόνο για το σε ποια κατεύθυνση θα κινηθούν οι εξελίξεις στην γηραιά ήπειρο ή αλλιώς το τι θα βγάλει η «εγκυμονούσα» κάλπη.

Από τεχνική άποψη, έχουμε να κάνουμε με μια ακόμη ενεργοποίηση της Ηλιακής έκλειψης του Ιανουαρίου (τα Φώτα είναι σε τρίγωνο με αυτήν), που η αλήθεια είναι πως δεν έχει «δείξει» ακόμη κι ίσως να είναι η τελευταία ευκαιρία της για να «φανεί». Θα το… καταλάβουμε αν μέσα στον μήνα προκύψουν συνταρακτικές εξελίξεις σε τρεις περιοχές του πλανήτη, που παραμένουν σχετικά «βουβές» από τον περασμένο Ιανουάριο: Το Ιράν, τις δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ (Καλιφόρνια, Όρεγκον, Ουάσιγκτον, μέχρι και το Βανκούβερ του Καναδά) και την Ανατολική Αυστραλία με σημείο αναφοράς την Μελβούρνη. Μάλιστα οι συγκεκριμένες τρεις «γραμμές» του Άρη, που πριμοδοτούν καταστροφές από όπου κι αν προέρχονται, είναι περίπου κοινές στο ωροσκόπιο της έκλειψης και της Νέας Σελήνης.

Κατά τα άλλα, το πρώτο που μπορεί να επισημανθεί με βάση την «γραμμή» του Ουρανού στο αστροχαρτογράφημα του ωροσκοπίου της Νέας Σελήνης (5/5, 01:45:22, για την Αθήνα) είναι μια ροπή προς τα άκρα στις χώρες της κεντρικής Ευρώπης, σε μια ευρεία ζώνη που ξεκινά από την Γαλλία και φτάνει μέχρι την Ουγγαρία και την Πολωνία. Και βέβαια στην παρούσα φάση τα «άκρα» νοούνται προς το «δεξιό» πολιτικό φάσμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr