Ιούνιος 2019: Αυτές είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για σένα

Ιούνιος 2019: Αυτές είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για σένα

Επηρεάζεσαι τον Ιούνιο και ποιες μέρες πρέπει να προσέξεις;

Ένας νέος μήνας ξεκινά και επηρεάζει αρκετά ζώδια. Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, αυτόν τον μήνα:

Ιούνιος 2019

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΤΑΥΡΟΣ

Από 1η έως και 8 Ιουνίου

Η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σου και να επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, φέρνοντας θετικές εξελίξεις και μια νέα κατεύθυνση, όσον αφορά στα υλικά αγαθά, τα οικονομικά και τις αξίες σου. Η ομορφιά, η διακόσμηση και οι τέχνες θα σε απασχολήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

3 Ιουνίου

Η Νεα Σελήνη που γίνεται στις 3 Ιουνίου σηματοδοτεί μια καινούργια εποχή σε θέματα επικοινωνίας και κίνησης. Αντί για συναισθηματικό βάθος, θα αναζητήσεις μεγαλύτερη ποικιλία σε γνώσεις και σε νεωτερισμούς. Και πάλι εδώ θα γίνει ένα γενναίο ξεκαθάρισμα μέσα σου τι χρειάζεσαι και τι όχι και θα προχωρήσεις μπροστά απαλλαγμένος/η από ό,τι δε σε εξυπηρετεί πια.

Από 9 έως και 30 Ιουνίου

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε κάνει πολύ γοητευτικό/η και σου δίνει την άνεση να φλερτάρεις και να επικοινωνήσεις περισσότερο. Είναι μια καλή περίοδος για να ξελαφρώσεις από άγχη και αγωνίες και να περάσεις καλά, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο είτε σε επίπεδο φίλων και νέων γνωριμιών.

17 Ιουνίου

Η Πανσέληνος, που γίνεται στο ζώδιο του Τοξότη, στον άξονά σου, θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Θα βρεθείς σε ένα άλλο επίπεδο γιατί θα έχεις ανάγκη να αναβαθμίσεις την ζωή σου και το περιβάλλον σου. Για αυτό μπορεί να ταξιδέψεις να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, αλλά και να ξεκινήσεις μια νέα δουλειά ή σπουδές.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr