Παρθένε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Παρθένε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2020!

Έλα να σου πω εν τάχει τι θα σου συμβεί το 2020! Θα χρησιμοποιήσω ίσες δόσεις αστρολογίας και χιούμορ! Φύγαμε!

Και να που ξεκινάει ένας ακόμα χρόνος, ο οποίος σκοπό έχει να σας… τρελάνει! (μην χειροκροτάτε ακόμα: δεν ξέρετε για ποιο λόγο θα σας τρελάνει...)

Ο Δίας -φαντάζομαι τα έχετε μάθει τα νέα- θα είναι στον Αιγόκερω μέχρι τις 19 του Δεκέμβρη (του '20 ντε!). Σούπερ καλό νέο για εσάς που θέλετε να ερωτευτείτε μέχρι εκεί που δεν πάει και να ακολουθήσετε την καρδιά σας! Μα κι οι δεσμευμένοι δεν θα έχετε παράπονο: είτε εσείς είτε τα παιδάκια σας, θα έχετε καλά νέα! Είναι μια χρονιά που μπορείτε με τον Κρονοπλούτωνα στον Αιγόκερω και τον Δία να ανακατεύεται στα πόδια τους, να κάνετε ό,τι περνάει από το μυαλό σας και να πετύχει!

ΟΚ, μερικά σκαμπανεβάσματα θα έχετε. Να, για παράδειγμα, τον Φεβρουάριο, θα έχουμε έναν ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς, που ομολογώ ότι δεν θα σας ενθουσιάσει και πολύ. Εκεί που λες «τον έχω τον έρωτα», έρχεται ο ανάδρομος στα Ψάρια και κυριολεκτικά στον ζαλίζει! Ουφ!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr