Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 26/02 έως και 03/03;

1 SHARE

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Αστρικές επιρροές από 26/02 έως και 03/03

- O αστρικός Ερμήςπου συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές ή μετακινήσεις, θα κινηθεί ανάδρομα από την 13η μέχρι την 7η μοίρα του Υδροχόου και θα σε επηρεάσει  αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 27/2 μέχρι τις 2/2. Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Λέων γεννημένος/η από τις 30/7 μέχρι τις 5/8, με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους. Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αν είσαι Ταύρος κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 27/4 μέχρι τις 3/5 ή Σκορπιός γεννημένος/η από τις 30/10 έως τις 5/11. Σου θυμίζω βέβαια ότι με τον ανάδρομο Ερμή θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στην συμπλήρωση των όποιων κενών υπάρχουν στην ζωή σου αλλά και σε εναλλακτικές λύσεις που έχεις στο «συρτάρι» σου. Αντίθετα κάποιες εντελώς νέες πρωτοβουλίες σου μπορεί να μην «τραβήξουν» και σίγουρα θα χρειαστούν αναθεώρηση.

- Η αστρική Αφροδίτηπου σου υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά σου αλλά και οικονομικές ευκολίες, θα κινηθεί από την 28η μοίρα των Ιχθύων, μέχρι την 4η του Κριού και θα σε ευνοήσει αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 18/3 μέχρι τις 25/3 ή είσαι γεννημένος/η τον Σεπτέμβριο από τις 20 μέχρι τις 27. Ανάλογη υποστήριξη θα λάβεις κι αν είσαι γεννημένος/η από τις 20/12 μέχρι τις 27/12 ή από τις 19/6 μέχρι τις 26/6, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

Ο αστρικός Άρηςπου δημιουργεί ισχυρά...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

1 SHARE
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ