Αυτά τα ζευγάρια συνεχίζουν να «βλέπονται» και μετά το χωρισμό

Αυτά τα ζευγάρια συνεχίζουν να «βλέπονται» και μετά το χωρισμό

Τα βρίσκουν και τα χαλάνε ξανά και ξανά, γιατί η χημεία μεταξύ τους ισχύει ακόμα 

Υπάρχουν μερικά ζευγάρια που αν και η σχέση τους δεν «τραβάει» έχουν μια αδυναμία στο να σταματήσουν να συνευρίσκονται ερωτικά. Ίσως να γνωρίζεις και εσύ κάποιο από αυτά ή να ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία.

Για την ακρίβεια, μιλάμε για την αδυναμία κάποιων ατόμων να βάλουν ένα τέλος και να κλείσουν τον κύκλο που αποτελείται από τρία βασικά στοιχεία: χωρισμός- σεξ - επανασύνδεση (και πάλι από την αρχή). Το σπάσιμο αυτού του κύκλου δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αφού η ερωτική τους σχέση δεν παύει να είναι συναρπαστική, σέξι και τρομερά δελεαστική.

Ο λόγος που αυτά τα ζευγάρια έλκονται μεταξύ τους ξανά και ξανά είναι επειδή δεν έχουν κλείσει ακόμα εντελώς την πόρτα στην πιθανότητα να λειτουργήσει καλά η σχέση τους. Μπορεί να μην είναι συμβατοί για μια πλήρως ανεπτυγμένη σχέση, αλλά η φυσική έλξη είναι αναμφισβήτητη και παραμένει δυνατή.

Διάβασε πιο κάτω ποια είναι τα 3 ζωδιακά ζευγάρια που δεν αντιστέκονται σε μια μικρή σεξουαλική συνεύρεση με τον/την πρώην τους και ποιοι είναι οι λόγοι που...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr