Αυτά τα άτομα θέλουν ένα ταίρι που να έχει τσαγανό!

Αυτά τα άτομα θέλουν ένα ταίρι που να έχει τσαγανό!

Έλκονται αφάνταστα από άτομα δυναμικά που έχουν τολμηρές φιλοδοξίες

Το τι ενεργοποιεί κάθε άνθρωπο σε σχέση με την έλξη του για ένα άλλο άτομο, είναι καθαρά προσωπικό. Για κάποιους τίποτα δεν είναι πάνω από την αίσθηση του χιούμορ, ενώ για άλλους μετράνε οι οικογενειακές αξίες ή η υψηλή νοημοσύνη. Πρόκειται πραγματικά για μια ατέλειωτη λίστα, μέσα στην οποία περιλαμβάνονται και εκείνοι που έλκονται αφάνταστα από τα άτομα που είναι δυναμικά και έχουν μεγάλες και τολμηρές φιλοδοξίες.

Για κάποια ζώδια η προτίμησή τους σε άτομα δυναμικά και φιλόδοξα είναι μια αντανάκλαση των προσωπικών τους προτεραιοτήτων και πεποιθήσεων, ενώ για άλλους η φιλοδοξία είναι το βασικό συστατικό για να επιτευχθεί ο τρόπος ζωής τον οποίο επιθυμούν μακροπρόθεσμα. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, επιλέγουν να αναζητήσουν συντρόφους που είναι γοητευτικοί και πολεμάνε με δυναμισμό για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Αν και όλα τα ζώδια μπορεί να εκτιμούν τη φιλοδοξία, για τα 3 ζώδια της λίστας μας αποτελεί το πιο hot χαρακτηριστικό που τα ξετρελαίνει σε έναν υποψήφιο σύντροφο.

Αν λοιπόν θα ήθελες για ταίρι σου ένα άτομο με υψηλούς στόχους και με το σθένος να τους πραγματοποιήσει, τότε είναι πολύ πιθανό να ανήκεις σε ένα από τα ακόλουθα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένα παθιασμένο ζώδιο, εξαιρετικά ανταγωνιστικό που βάζει όλο του το είναι σε ό,τι κι αν κάνει. Έτσι, η έλλειψη πρωτοβουλίας ή δυναμισμού από την άλλη πλευρά είναι ότι πρέπει για να τον «ξενερώσει». Μην ξεχνάμε ότι...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr