Tα 3 ζώδια που θέλουν συναίσθημα στη σχέση τους και όχι σκέτο σεξ!

Tα 3 ζώδια που θέλουν συναίσθημα στη σχέση τους και όχι σκέτο σεξ!

Αν με αγαπάς και μου το δείχνεις, τότε θα σε θέλω πιο πολύ!

Κάθε ζώδιο ορίζεται όχι μόνο από την προσωπικότητα και την κοινωνική του συμπεριφορά, αλλά και από τον τρόπο που εκλαμβάνει τις σχέσεις του. Για παράδειγμα, ο Κριός είναι γνωστός για τον ερωτικό αυθορμητισμό, τον εξωστρεφή και χαρούμενο χαρακτήρα του και την αποφασιστικότητά του, ενώ ο Υδροχόος χρειάζεται πάνω απ’ όλα προσωπικό χώρο στον οποίο συχνά δεν αφήνει τον σύντροφό του να πλησιάσει. Υπάρχουν όμως και τα ζώδια που, περισσότερο από το κάθε τι, έχουν ως προτεραιότητα τη συναισθηματική οικειότητα στις σχέσεις τους. Και αν ψάχνεις για κάτι δυνατό, που θα αντέξει στο χρόνο, αυτά τα ζώδια είναι πιο πιθανό να σε προσελκύσουν.

Τα 3 ζώδια της λίστας μας εκτιμούν αφάνταστα την συναισθηματικό δέσιμο και όλα όσα φέρνει σε μια σχέση και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που συχνά αναζητούν τα σημάδια αυτού του δεσίματος από τις πρώτες μέρες που συνδέονται με ένα άτομο. Και θα βρουν τρόπο να συνεχίσουν να χτίζουν όλο και περισσότερο αυτούς τους δεσμούς καθώς περνάει ο καιρός. Η ψυχική προσέγγιση και η αγάπη για τον/την σύντροφό τους είναι πάνω απ’ όλους και όλα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κύριος στόχος στη ζωή ενός Ταύρου είναι να δημιουργήσει σταθερότητα τόσο στην εργασία του όσο και με τους φίλους ή τις σχέσεις του. Οπότε, όταν μιλάμε για τον/την σύντροφο της ζωής του, δεν θέλει εκπλήξεις, απλώς εμπιστοσύνη και συναισθηματική εγγύτητα.

Ενώ μπορεί να είχε...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr