Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 17/09 έως 16/10

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 17/09 έως 16/10

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για το χρονικό διάστημα από 17/9, που γίνεται η Νεα Σελήνη στην Παρθένο έως και τις 16/9.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποντικός

Δεν είναι ευνοϊκή αυτή η περίοδος για σένα και θα βρεθείς αντιμέτωπος με αρκετές προκλήσεις. Θα έχεις προβλήματα ή ένα σημαντικό εμπόδιο στη δουλειά σου, ενώ η υποστήριξη των συναδέλφων ή της διοίκησης θα είναι μικρή έως ανύπαρκτη, με αποτέλεσμα, στο τέλος της ημέρας, να αισθάνεσαι αβοήθητος ή απογοητευμένος. Όσον αφορά στη συζυγική ή συντροφική ζωή σου, θα δημιουργηθούν ζητήματα, λόγω έλλειψης επικοινωνίας, ενώ θα χρειαστεί να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς για να κρατήσεις τη σχέση. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να εμποδίσεις τις παρεμβάσεις τρίτων. Να προσέχεις τις κινήσεις και στις μετακινήσεις σου, καθώς είσαι επιρρεπής σε τραυματισμούς.

Βούβαλος

Αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά ευχάριστη για σένα. Παρότι στα επαγγελματικά σου θα υπάρχουν απαιτήσεις και θα πρέπει να γίνουν πράγματα, που μπορεί να σε αγχώσουν, θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις, αν βάλεις προτεραιότητες και στρωθείς στη δουλειά. Η διατήρηση των καλών σχέσεων με συναδέλφους και προϊσταμένους θα συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων σου, αλλά και στη μελλοντική ανάπτυξη της καριέρας σου. Στα οικονομικά σου, οι εξελίξεις θα είναι θετικές, αλλά για την ώρα δεν προβλέπεται πλεόνασμα χρημάτων. Όσον αφορά στην υγεία σου, πρέπει να προσέξεις λίγο περισσότερο.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr