Ποια ζώδια είναι εξπέρ σε είδη τεχνολογίας και ποια δεν σκαμπάζουν τίποτα;

Ποια ζώδια είναι εξπέρ σε είδη τεχνολογίας και ποια δεν σκαμπάζουν τίποτα;

Κι όχι μόνο, αλλά παθαίνουν κοκομπλόκο στην περίπτωση που τους χαλάσει το λαπτοπ ή το κινητό...

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Για παράδειγμα, κάποιοι ξημεροβραδιάζονται στα social media με το smartphone τους ή το λαπ τοπ τους και κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να στείλουν ούτε ένα απλό mail!

Ποια ζώδια λοιπόν είναι εξπέρ σε είδη τεχνολογίας και ποια δεν σκαμπάζουν τίποτα;

ΚΡΙΟΣ: Πιστεύει πολύ στον εαυτό του και το πιο πιθανό είναι ότι αν προκύψει πρόβλημα, θα προσπαθήσει να βρει μόνος του τη λύση στο tablet, ακόμη κι αν δεν έχει ιδέα από τεχνολογία. Θα googlάρει, θα ρωτήσει και θα μάθει. Αν τα πράγματα δυσκολέψουν, τότε με πληγωμένη την υπερηφάνειά του, θα απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό.

ΤΑΥΡΟΣ: Ταύρε, έχεις τεράστια υπομονή και είσαι και λίγο τεμπέλης. Αλλά όχι! Το λαπτοπ ή το pc σου δεν θα φτιάξει ως... διά μαγείας, αν απλά κάθεσαι και το κοιτάς. Δεν τα πηγαίνεις καλά με την τεχνολογία, αποδέξου το και άσε τις δοκιμές για τους ειδικούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στην αρχή θα το «παίξει» cool, αλλά μόλις περάσει η ώρα και δει ότι τελικά δεν ξέρει πώς να φτιάξει το smartphone του που δεν λειτουργεί, τότε θα πάθει υστερία. Πώς θα «ανεβάσει» τώρα φωτογραφίες στο Instagram; Σε τρία λεπτάκια θα ετοιμαστεί και θα τρέξει στο πλησιέστερο σέρβις προκειμένου να έχει πίσω το κινητό του για να «ποστάρει» ανελέητα στα social media ακόμα και τη βλάβη που έπαθε.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr