Αυτό είναι το χρονικό διάστημα που ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα

Αυτό είναι το χρονικό διάστημα που ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα

Το ζώδιό σου το αποκαλύπει

Ως γνωστό, ο 5ος οίκος δείχνει τα φλερτ, τη χαρά της ζωής, τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τα παιχνίδια. Από την στιγμή λοιπόν που περνάει ο Ήλιος στον 5ο οίκο κάποιου/ας αρχίζει να νιώθει και πιο ερωτεύσιμος και να αυξάνεται η πέρασή του στο αντίθετο φύλο, οπότε ένα ειδύλλιο είναι πιθανό να δημιουργηθεί τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ας δούμε λοιπόν, ποια είναι αυτή για το κάθε ζώδιο, αλλά κυρίως για όσους/ες έχουν στο συγκεκριμένο ζώδιο τον ωροσκόπο τους.

ΚΡΙΟΣ

Καλύτερος μήνας για έρωτα: Από 23/07 έως 23/08

Ο Κριός παίρνει φωτιά και γοητεύεται από το καυτό καλοκαίρι, αφού ο Ήλιος εισέρχεται στον Λέοντα, το ζώδιο της δημιουργικότητας, του πάθους και της ανεξαρτησίας. Η μεγάλη επιθυμία του Κριού είναι να ερωτευτεί ένα πρόσωπο που θα τον λατρέψει, καθώς η αυτή η φλογερή εποχή κατακλύζεται από ρομαντισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλύτερος μήνας για έρωτα: Από 24/08 έως 22/09

Η εποχή της Παρθένου, έχει μια συντριπτική επιρροή στον Ταύρο. Τη στιγμή που ο Ήλιος εισέρχεται σε αυτό το σχολαστικό αλλά και δημιουργικό ζώδιο, είναι η εποχή που θα ερωτοχτυπηθεί όσο ποτέ άλλοτε. Τι να πει κανείς; Ίσως να τον ευχαριστεί η εργατικότητα της Παρθένου.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr