Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, αυτός είναι ο λόγος που θα διαλύσεις τη σχέση σου οριστικά!

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, αυτός είναι ο λόγος που θα διαλύσεις τη σχέση σου οριστικά!

 Τι είναι αυτό που «ξενερώνει» ερωτικά τα ζώδια του αέρα;

Πιθανότατα υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που σε ελκύουν σε κάποιο άτομο, ώστε να το ερωτευτείς και σίγουρα ξέρεις ποια είναι αυτά. Με την ίδια λογική, υπάρχουν και κάποια άλλα χαρακτηριστικά ή συμπεριφορές που έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Δηλαδή να σε κάνουν να απογοητευτείς και να απομακρυνθείς από ένα άτομο με το οποίο στο παρελθόν έζησες έναν μεγάλο έρωτα. Το ζώδιό σου μπορεί να φανερώσει ποιοί είναι οι λόγοι που θα σε σπρώξουν μακριά από μια ερωτική σχέση, κάτι που είναι αρκετά χρήσιμο, ώστε να το αποφύγεις την επόμενη φορά.

Διάβασε πιο κάτω τι είναι αυτό που δεν αντέχουν τα ζώδια του αέρα και μπορεί να τα οδηγήσει στο να διαλύσουν οριστικά τη σχέση τους:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν βαρεθεί, θα φύγει!

Ο Δίδυμος γοητεύεται σχεδόν από όλα. Έχει μια έμφυτη πνευματική περιέργεια και λατρεύει να μαθαίνει νέα πράγματα που τον προκαλούν και τον ενθαρρύνουν να αναπτύσσεται και να σκέφτεται πιο βαθιά. Αλλά βαριέται πολύ γρήγορα επίσης, αν το αντικείμενο που του τράβηξε την προσοχή δεν έχει το βάθος και την πολυπλοκότητα για να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον του. Το ίδιο του συμβαίνει και με τους ανθρώπους. Από τη στιγμή που Δίδυμος έχει επιλύσει το γρίφο σου και διαπιστώνει ότι δεν υπάρχουν άλλες...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr