Κριέ... τι σε περιμένει το 2021;

Κριέ... τι σε περιμένει το 2021;

Ετήσιες προβλέψεις για τον Κριό... με μπόλικο χιούμορ και αλήθειες

Καλέ μου Κριέ! Το 2021 είναι σαφέστατα πιο χαλαρό και τσαχπίνικο από το –εξαποδώ- 2020, αλλά έχει κι αυτό το αλατοπίπερο του!

Να, πιάσε για παράδειγμα τον Ιανουάριο: ήσυχος μήνας βρε παιδί μου, εντελώς αδιάφορος –φαινομενικά- για εσένα και τσααααακ! Πάρε έναν Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο την τελευταία του ημέρα! Σου ξημερώνει έτσι ένας Φεβρουάριος μούρλια, με τον Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 21 κι ένα σκασμό πλανήτες στον Υδροχόο, να σε φέρνουν αμήχανα αντιμέτωπο/η με τους στόχους σου, τις παρέες σου, λόγια πολλά, προθέσεις καλές κι από τσιτσί, τίποτα!

Μάρτιος! Προς τα τέλη του μήνα, μπαίνει ο Ήλιος στο ζώδιο σου, αλλά κι η Αφροδιτούλα! Αχ! Έρωτα μεγάλο με την πάρτη σου θα πάθεις και θα εκπέμπεις καρδούλες και γκλίτερ ίσαμε τα μέσα του Απρίλη, αφού κι ο Ερμής στο ζωδιάκι σου θα είναι! Ξεσάλωσε, εξωτερικεύσου, άρπαξε τις ευκαιρίες από τα μαλλιά, διότι Άρη στο ζώδιό σου, δε θα δεις όλο το 2021! Ξέρεις ποιος θα δει Άρη στο ζώδιο του;;; Ο αγαπημένος σου Καρκίνος βρε! Από τις 24 του Απρίλη μέχρι και τις 11 Ιούνη (μα κρατάει και πολύ ο άτιμος!), θα περιφέρεται στον Καρκίνο και θα σου κάνει ένα μαλλί… Ξεμαλλιασμένο! Νευράκια, αψιμαχίες, πίεση που δε θα μπορείς να αποδώσεις σε τίποτα απτό κι όλα αυτά τα ψυχοτραλαλά τα ωραία τα Καρκινίστικα! Περαστικά!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Ο Μάιος έχει δυο μειονεκτήματα: το πρώτο είναι η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 25 κι ο Ερμής που γίνεται για ακόμα μια φορά ανάδρομος στις 31 στους Διδύμους. Αυτό...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr