Αυτό είναι το πιο «τοξικό» στοιχείο του χαρακτήρα σου, ανάλογα με το ζώδιό σου

Αυτό είναι το πιο «τοξικό» στοιχείο του χαρακτήρα σου, ανάλογα με το ζώδιό σου

Όλοι τα έχουμε στο DNA μας

Ο «θέλω να ευχαριστώ τους πάντες» Ζυγός, πχ, δεν γίνεται να αλλάξει. Το ξέρει, του το έχουν πει αρκετοί ότι πρέπει να το κόψει, αλλά δε γίνεται να μεταμορφωθεί σε... Κριό ή Σκορπιό. Από την άλλη, μπορεί ένας Σκορπιός να σταματήσει να είναι καχύποπτος ή εκδικητικός;

Είναι σαφές ότι όλοι έχουμε στο DNA μας στοιχεία που είναι τοξικά για εμάς τους ίδιους κι όχι για τους άλλους, ανάλογα με το ζώδιό μας. Διάβασε παρακάτω και θα το διαπιστώσεις:

ΚΡΙΟΣ

Ανυπομονησία

Θέλεις όλα να γίνονται ΤΩΡΑ. Όσο είσαι όμως βιαστικός, ανυπόμονος και εκνευρίζεσαι, χάνεις μερικά εκπληκτικά πράγματα που χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να συμβούν. Μάθεε να είσαι υπομονετικός και θα ανταμειφθείς μακροπρόθεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μνησικακία

Είναι σημαντικό να απαλλαγείς από τις δυσαρέσκειες και το ό,τι σου έχουν κάνει. Η συγχώρεση θα θεραπεύσει εσένα τον ίδιο και είναι απαραίτητη για να προχωρήσεις στη ζωή. Το να αφήσεις πίσω τις μνησικακίες του παρελθόντος θα ανοίξει μεγάλες δυνατότητες για το μέλλον σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπερβολική σκέψη

Είναι σημαντικό να ηρεμείς τον πολύτιμο... εγκέφαλό σου που και που. Εάν παγιδεύεσαι στις σκέψεις σου, μπορεί να χάσεις πολύτιμες στιγμές. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να χαλαρώσεις, να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να απολαύσεις ό,τι σου δίνεται, χωρίς να το σκεφτέσαι πάρα πολύ.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr