Αυτά τα ζώδια βάζουν τα όριά τους από την αρχή της σχέσης τους

Και μάλιστα είναι απαραβίαστα...

Για μια υγιή σχέση, το να ξέρει ο καθένας τα όριά του είναι απαραίτητο.Τα ζώδια που θα σου αναλύσουμε παρακάτω, όχι μόνο τα ξέρουν, αλλά γενικά στη ζωή τους συνηθίζουν να μην ξεφεύγουν από αυτά.

Σε μια νέα σχέση το να τα κάνουν σαφή και στην άλλη πλευρά είναι φυσικό κι επόμενο γιατί ξέρουν ότι ούτε τα ίδια θα είναι ευχαριστημένα, ούτε πρόκειται να παραμείνουν με το άλλο πρόσωπο, αν συνέχεια τα παραβιάζει. Στο κάτω-κάτω, αν από την αρχή ξέρει ο καθένας μέχρι πού μπορεί να φτάσει, τότε οι πιθανότητες να παραμείνει μαζί ένα ζευγάρι είναι πολύ περισσότερες! Ας πάμε να τα δούμε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος έχει κερδίσει τη φήμη ότι αρέσκεται (λιγουλάκι) στην κριτική, αλλά αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο ένα σύμπτωμα της ισχυρής του πεποίθησης ότι τα όρια χρειάζονται και στις σχέσεις. Ξέρει καλά τι χρειάζεται από μια σχέση, επειδή έχει ξοδέψει πολύ χρόνο για να το σκεφτεί. Μάλιστα, χάρη στον κυβερνήτη του Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, δεν έχει πρόβλημα να εκφράσει αυτές τις προσδοκίες του. Από τη μια πλευρά, μπορεί να σου φανεί κάπως δύσκολο να ακούς με άμεσο τρόπο τι περιμένει ο Παρθένος σε μια σχέση, από την άλλη, όμως, μπορείς πάντα να νιώθεις ότι ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι όταν αποφασίσεις να σταθείς δίπλα σε αυτό το ζώδιο.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ