Μυστικά και αλήθειες για τον άντρα Ζυγό που πρέπει να μάθεις

Μυστικά και αλήθειες για τον άντρα Ζυγό που πρέπει να μάθεις

Τι κρύβει πίσω από το πλατύ του χαμόγελο;

Ο άντρας Ζυγός είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις περισσότερες γυναίκες. Πώς μπορείς, όμως, να τον προσελκύσεις και κυρίως, να τον κρατήσεις στη ζωή σου; Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να θυμάσαι ότι ο συγκεκριμένος εκτός του ότι έχει ανάγκη από αγάπη και φροντίδα (όπως και οι περισσότεροι) θέλει και την αμέριστη προσοχή σου. Προσπάθησε να του δείχνεις κάθε μέρα ότι νοιάζεσαι πραγματικά για εκείνον και θα έχεις (ίσως και για πάντα) την καρδιά του!

Όσο κι αν δε του φαίνεται, πάντως, κάτω από το πλατύ του χαμόγελο και την άνεση στο φλερτ, κρύβονται κάποια μυστικά και αλήθειες του που καλό θα ήταν να τις λάβεις υπόψη σου.

Μην κουτσομπολεύεις

Μπορεί να είναι απίστευτα κοινωνικός αλλά αν υπάρχει κάτι που σιχαίνεται ο Ζυγός, αυτό είναι το κουτσομπολιό. Όπως κι εκείνος, λοιπόν, έτσι κι εσύ δεν πρέπει να κουτσομπολεύεις, τουλάχιστον όταν είσαι δίπλα του. Δεν του αρέσουν οι… μικροπρέπειες και επειδή είναι δίκαιος με όλους και με όλα, δεν θέλει να σε ακούει να κρίνεις κάποιον, πίσω από την πλάτη του.

Μην τον πιέζεις να πάρει αποφάσεις

Ένας Ζυγός έχει συνήθως πολλούς φίλους και γενικά, ένα μεγάλο κοινωνικό κύκλο. Αυτό το καταφέρνει -εν μέρει- με τη γοητεία του αλλά κυρίως, χάρη στις… διπλωματικές του ικανότητες. Ο Ζυγός σπάνια θα πάρει σαφή θέση για κάποιο θέμα διότι πολύ απλά, δε θέλει να χάσει κάποιον φίλο ή γνωστό λόγω των απόψεών του. Επίσης, έχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τις αποφάσεις. Δεν μπορεί να πάρει εύκολα μια απόφαση για αυτό δεν θα μείνεις για μεγάλο διάστημα κοντά του αν τον πιέζεις να αποφασίσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ για το καθετί.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr