Οι 3 ιδανικές νύφες για τον άντρα Σκορπιό

Οι 3 ιδανικές νύφες για τον άντρα Σκορπιό

Αυτές τις γυναίκες θα παντρευόταν!

Ο Σκορπιός είναι ένας δύσκολος άντρας, που δε συμβιβάζεται εύκολα, δεν ρίχνει τα standards του, δεν εμπιστεύεται, δεν ανοίγεται και έχει αρκετές απαιτήσεις από την σύντροφό του. Θέλει πίστη, ειλικρίνεια, να της ασκεί έλεγχο και εξουσία και να έχει εκείνος τον πρώτο λόγο στην σχέση. Έχει ανάγκη να τον αγαπά, να τον φροντίζει, να του δείχνει κάθε στιγμή πόσο σημαντικός και αναντικατάστατος είναι στην ζωή της και -φυσικά- λογαριασμό για όλα! Ποιες γυναίκες μπορούν να το αντέξουν αυτό;Σύμφωνα λοιπόν με αυτό το σκεπτικό, υπάρχει μια γυναίκα με την οποία θα μπορούσε να είναι μαζί, να συζήσει, ακόμα και να τις παντρευτεί και να είναι και ευτυχισμένος στο πλευρό της. Ποιες 3 είναι οι πιο πιθανές; Διάβασε παρακάτω:

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Γυναίκα Ταύρος

Η "απέναντί" του, Ταυρίνα, θέλει σταθερότητα στην ζωή της και ο Σκορπιός μπορεί να της την παρέχει. Επίσης, εάν μέσα από την σχέση παίρνει ασφάλεια, προστασία, κάποια υλικά αγαθά και σιγουριά, τότε μπορεί να τα πάει πάρα πολύ καλά με έναν Σκορπιό. Είναι και οι δυο ζώδια άκρως σεξουαλικά και αγαπησιάρικα, οπότε θα ταιριάξουν μια χαρά οι δυο τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr