Διάλεξε ένα ζώο και θα αποκαλυφθεί η πιο σκοτεινή πτυχή του χαρακτήρα σου!

Διάλεξε ένα ζώο και θα αποκαλυφθεί η πιο σκοτεινή πτυχή του χαρακτήρα σου!

Όλοι έχουμε την σκοτεινή μας πλευρά μας!

Οι άνθρωποι έλκονται συνήθως από πράγματα που ταιριάζουν με τη σκέψη και την προσωπικότητά τους. Είναι κάτι που δεν το ελέγχουν, όμως το μυαλό τους καθοδηγεί σε αυτά. Για παράδειγμα, ένα άτομο που είναι εσωστρεφές θα παρατηρήσει πρώτα μια ήσυχη γωνιά, ακόμα κι αν στο ίδιο δωμάτιο γίνεται ένα πάρτι.

Σε προσκαλούμε, λοιπόν, να κοιτάξεις προσεκτικά την φωτογραφία του παρόντος άρθρου και να διαλέξεις (αυθόρμητα) ένα από τα ζώα που απεικονίζονται. Στη συνέχεια, μπορείς να διαβάσεις την ερμηνεία που αντιστοιχεί σε κάθε ζώο και να μάθεις για ποιον λόγο σε τράβηξε το συγκεκριμένο, ανακαλύπτοντας έτσι μερικά χαρακτηριστικά της σκοτεινής σου πλευράς.

Κι ας μην ξαφνιάζονται κάποιοι. Όλοι έχουμε την σκοτεινή πλευρά μας!

Λύκος

Εάν ο λύκος ήταν η πρώτη σου επιλογή, πιθανότατα η προσωπικότητά σου είναι τόσο περίπλοκη, μυστηριώδης και σκοτεινή, όσο αυτή ενός λύκου. Και εσύ, όπως ο λύκος, δεν επιτίθεσαι ποτέ απρόκλητα και είσαι ευγενικός στη ζωή σου, αλλά μπορείς να γίνεις βάναυσος αν ωθηθείς στα άκρα. Όταν απειλείσαι, δεν αντιδράς. Περιμένεις την κατάλληλη στιγμή. Σχεδιάζεις την επίθεσή σου με υπομονή και ακρίβεια και όταν ο αντίπαλός σου νιώσει σίγουρος ότι είναι ασφαλής, εξαπολύεις την οργή σου!

Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν σε κοιτάνε θα σκεφτούν ότι είσαι άκακος και ότι μπορούν να σε εκμεταλλευτούν, αλλά εσύ, όταν δεχτείς απειλές

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr