Αυτό είναι το μαγικό δώρο που έλαβες τη μέρα που γεννήθηκες!

Αυτό είναι το μαγικό δώρο που έλαβες τη μέρα που γεννήθηκες!

Σου αποκαλύπτουμε τη δύναμη του χαρακτήρα σου!

Είναι ωραίο να ξέρεις ότι έλαβες ένα ιδιαίτερο δώρο την ημέρα της γέννησής σου, το οποίο μάλιστα σου παρέχει μια ιδιαιτερότητα, ένα μαγικό χάρισμα που σε συνοδεύει σε όλη σου τη ζωή. Και επειδή είναι πιθανό να μην έχεις καν φανταστεί ότι διαθέτεις κάτι το ξεχωριστό, διάβασε παρακάτω τον τρόπο για να το μάθεις.

Γράψε την ημερομηνία γέννησής σου, για παράδειγμα 8 Ιουνίου 1969. Στη συνέχεια πρόσθεσε τους αριθμούς που την αποτελούν, έως ότου καταλήξεις σε μονοψήφιο άθροισμα, δηλαδή σε έναν αριθμό από το 1 έως το 9.

8+6+1+9+6+9 = 12.

12 (1+2)=3. Ο μαγικός σου αριθμός είναι το 3!

Και τώρα μπορείς να μάθεις τι έχει να σου πει η αριθμολογία για την προσωπικότητα σου και την ξεχωριστή δύναμη που σου δόθηκε τη μέρα που γεννήθηκες.

Αριθμός 1 - Γοητεία, Μαγνητισμός

Έχεις ισχυρή θέληση και είσαι ειδήμονας στο να ελέγχεις τους ανθρώπους γύρω σου. Το κρυμμένο ταλέντο σου είναι να πείθεις και να υπνωτίζεις τους άλλους. Μπορείς δηλαδή να κυριαρχείς στο μυαλό του κάθε ατόμου ή/και να καθοδηγείς ομάδες ανθρώπων. Είναι πολύ σημαντικό αυτήν σου τη δύναμη να μην την κρατάς μόνο για τον εαυτό σου αλλά και για τους άλλους.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr