Τα 4 ζώδια που προτιμούν τις ανάλαφρες κι όχι τις σοβαρές σχέσεις

Τα 4 ζώδια που προτιμούν τις ανάλαφρες κι όχι τις σοβαρές σχέσεις

Απολαμβάνουν τα ωραία και αποφεύγουν τη ρουτίνα

Υπάρχουν άνθρωποι που μόλις γνωρίσουν ένα άτομο που τους αρέσει, επιθυμούν να δημιουργήσουν αμέσως μια ολοκληρωμένη και δεσμευτική σχέση μαζί του. Υπάρχουν και άλλοι που επιλέγουν να μένουν ο καθένας στο σπίτι του και να αναπτύξουν έναν τύπο σχέσης που να μην έχει συγκεκριμένη κατεύθυνση και σκοπό. Προτιμούν να μην σκέπτονται μακροπρόθεσμα, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να ερωτευτούν και να απολαμβάνουν όλα τα ρομαντικά και υπέροχα πράγματα που περιέχει μια ερωτική σχέση.

Όσον αφορά στα ζώδια, αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι ο Ταύρος και ο Καρκίνος ανήκουν σίγουρα στην πρώτη κατηγορία, ενώ κάποια άλλα ζώδια τα απωθούν οι σχέσεις με συγκεκριμένο περιεχόμενο και σκοπό. Και μην νομίζεις ότι αυτή η στάση τους οφείλεται στο προφανές, δηλαδή στον φόβο της δέσμευσης. Αυτό που περισσότερο τα φοβίζει είναι μήπως η καθημερινότητα και η ρουτίνα χαλάσουν την υπέροχη, ρομαντική φάση που ζούνε.

Ξέρουν ότι η συγκατοίκηση, η μονιμότητα, η δέσμευση είναι καταστάσεις που «σκοτώνουν» τον έρωτα. Τι πιο ωραίο λοιπόν από το να κρατάς διαρκώς τη σχέση σου σε μια φάση που σε εξιτάρει και σε συγκινεί;

Διάβασε παρακάτω ποια ζώδια προτιμούν να ζουν τον έρωτά τους, χωρίς να ασχολούνται με συμβατικές προοπτικές και δεσμεύσεις για το μέλλον:

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ο απόλυτος ερωτικός κυνηγός του ζωδιακού. Κυβερνάται από τον Δία και θέλει τα ραντεβού του να είναι αξέχαστα, επεισοδιακά αλλά και… ακριβά. Είναι το άτομο το οποίο θα σου χαρίσει αξέχαστα ραντεβού που θα θυμίζουν υπερπαραγωγή, αφού επιθυμεί να υπάρχει ποικιλία στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Μοιάζει σαν να βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση ενός ατόμου που θα τον εμπνεύσει να ρίξει άγκυρα και να στεριώσει επιτέλους! Βέβαια αυτό συμβαίνει στο… πίσω μέρος της συνείδησής του και σίγουρα δεν είναι το πρώτο που τον απασχολεί. Γενικά, δεν είναι ποτέ πολύ αγχωμένος στο να «τακτοποιήσει» τη ζωή του. Ως εκ τούτου, αν βγαίνεις ραντεβού με έναν Τοξότη, είναι καλύτερα να δώσεις βάση στο να περνάς καλά μαζί του παρά να ανησυχείς για το αν η σχέση σας θα διαρκέσει.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG Network