Είσαι Πρόβατο στο Κινέζικο; Πώς και γιατί διαφοροποιείσαι, ανάλογα με το δυτικό ζώδιό σου;

Είσαι Πρόβατο στο Κινέζικο; Πώς και γιατί διαφοροποιείσαι, ανάλογα με το δυτικό ζώδιό σου;

Το Πρόβατο/Κατσίκα σε συνδυασμό με τα 12 κλασικά ζώδια

Το κάθε ζώδιο της Κινέζικης αστρολογίας, όπως γνωρίζεις διαρκεί ένα Έτος κι όχι ένα μήνα, όπως συμβαίνει με τη Δυτική αστρολογία. Οπότε, αλλιώς είναι το Πρόβατο ή Κατσίκα, που αντιστοιχεί στον Κριό, αλλιώς στον Ταύρο ή τον Σκορπιό.

Χαρακτηριστικά του Προβάτου/Κατσίκας

Τα Πρόβατα θέλουν απλά την ησυχία τους. Απολαμβάνουν να ζουν τη ζωή τους με το δικό τους ήρεμο, μοναδικό τρόπο, χωρίς να διεκδικούν κάποια ηγετική θέση. Είναι φιλήσυχα και χαλαρά άτομα. Τους αρέσουν τα πολιτιστικά δρώμενα και επικεντρώνουν μεγάλο μέρος της ενέργειάς τους σε καλλιτεχνικά θέματα και χόμπι, αφού σε αυτά έχουν ταλέντο. Είναι βολικά και ήρεμα και πολλές φορές αφήνονται να πηγαίνουν με τη ροή. Οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο απολαμβάνουν να φροντίζουν τους άλλους. Γενικά είναι επιφυλακτικοί, αλλά τους αρέσει να βρίσκονται σε παρέες, χωρίς να γίνονται το επίκεντρο. Στέκονται παραπίσω, παρατηρώντας συνεχώς από τα παρασκήνια, καθώς οι υπόλοιποι προσπαθούν να θαμπώσουν τους πάντες. Τα Πρόβατα είναι καλύτερα στο να πράττουν παρά να επιτηρούν, επειδή είναι καλά στο να κρατούν ειρηνικό κλίμα και είναι αφοσιωμένα στα καθήκοντα τους.

Μη επικριτικοί με τους άλλους, η φύση τους εκδηλώνεται καλύτερα μέσα από τις καλλιτεχνίες. Μπορεί επίσης να έχουν μια τάση σχολαστικότητας, πράγμα που πολλές φορές, εξηγεί γιατί δεν θέλουν να εκθέτουν πλήρως το ταλέντο τους και τη δημιουργικότητά τους. Μπορεί να εμπλέκονται, είτε επαγγελματικά είτε εθελοντικά, σε κοινωνική εργασία, ενώ η ευαισθησία τους για τις τέχνες μπορεί να οδηγήσει σε μια καριέρα στη μουσική ή σε άλλο είδος της.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr