Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 01/04/22 έως 30/04/22

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 01/04/22 έως 30/04/22

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για το χρονικό διάστημα από 01/04, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Κριό έως και τις 30 Απριλίου!

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Ποντικός

Αρκετά επιτυχημένη θα είναι αυτή η περίοδος για σένα, σε αρκετούς τομείς της ζωής σου. Η καλή τύχη εμφανίζεται στην καριέρα, τα οικονομικά, την υγεία και την εκπαίδευσή σου. Τα θέματα υγείας δεν θα σε προβληματίζουν πλέον γιατί έχεις ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Η ροή στα οικονομικά σου θα είναι νορμάλ και τα χρήματα θα προέλθουν κυρίως από την καριέρα ή τις επενδύσεις σου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, επίσης, να πάρεις προαγωγή. Πάντα να έχεις πίστη στις ικανότητές σου και να εργάζεσαι για να γίνεις ο καλύτερος σε ό,τι κάνεις.

Βούβαλος

Μια αρκετά ερωτική περίοδος, γεμάτη αγάπη θα είναι αυτή για σένα. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα σχέση είναι προ των πυλών, ενώ στην υπάρχουσα, σε περίπτωση που είσαι δεσμευμένος/η, θα υπάρχει μεγάλη κατανόηση και επικοινωνία μεταξύ εσού και του/ης συντρόφου σου. Η οικογενειακή ζωή θα είναι στα καλύτερά της και οι όμορφες στιγμές στο σπίτι θα είναι αρκετές. Τα οικονομικά σου πάσχουν λίγο, αλλά θα είναι κάτι που μπορείς να διαχειριστείς και να μπεις σε ορθή τροχιά το συντομότερο δυνατό.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr