Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος: Ο καλύτερος τρόπος για να τους πεις «αντίο»!

Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος: Ο καλύτερος τρόπος για να τους πεις «αντίο»!

Η καλύτερη συνταγή για να χωρίσεις με τα ζώδια του αέρα

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να τελειώσεις μια σχέση;

Υπάρχουν βέβαια ένα σωρό τρόποι, όπως το να εξαφανιστείς ξαφνικά από τη ζωή του/της συντρόφου σου, να στείλεις ένα μήνυμα στα social ή ένα sms που θα λέει «Συγγνώμη, δεν μπορώ να συνεχίσω. Μην μου κρατάς κακία» ή κάτι παρόμοιο.

Αν όμως όλα αυτά σου φαίνονται κάπως… ξενέρωτα, θα μπορούσες να λάβεις υπόψη το ζώδιο του/της συντρόφου, έχοντας καλές πιθανότητες να πετύχεις το ιδανικό «αντίο» σε μια σχέση η οποία έχει τελειώσει μέσα σου. Κάθε ζώδιο έχει το «κουμπί» του και εάν θέλεις να εξελιχθεί ομαλά ο χωρισμός σας, καλό θα ήταν να το ξέρεις.

Στην περίπτωση που επιθυμείς να τερματίσεις την σχέση σου με ένα από τα ζώδια του αέρα, καλό είναι να ξέρεις ότι το πιο πιθανό είναι να εμπλακείς σε μαραθώνιες συζητήσεις, οι οποίες καλό είναι να φροντίσεις να καταλήξουν κάπου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάνε μια εμπεριστατωμένη συζήτηση μαζί του

Αν πιστεύεις ότι μπορείς να αναγγείλεις σε έναν Δίδυμο ότι χωρίζετε και μετά να συνεχίσεις ανέμελος/η τον δρόμο σου, τότε κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Ο χωρισμός μαζί του πιθανότατα θα απαιτήσει μια μεγάλη συζήτηση που μπορεί να κρατήσει ώρες ή και μέρες, καθώς αυτό το περίεργο ζώδιο έχει την ανάγκη να κατανοήσει τα πάντα στο σύνολό τους. Είναι ένα διανοητικό ζώδιο, το οποίο έχει την ικανότητα, πέρα από τα συναισθήματά του, να λειτουργεί και με τη λογική. Δεν θα δεχτεί να υπάρχουν κενά στο μυαλό του και μετά να αναρωτιέται πώς και γιατί. Ωστόσο, από την στιγμή που θα του έχεις παραθέσει έναν-έναν τους λόγους που σε οδήγησαν στην απόφασή σου, είναι σπάνιο ο Δίδυμος να «σου κρατήσει κακία» ή να τρέφει άσχημα συναισθήματα για σένα μελλοντικά.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG Network