Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες: Ο καλύτερος τρόπος για να τους πεις «αντίο»!

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες: Ο καλύτερος τρόπος για να τους πεις «αντίο»!

Η καλύτερη συνταγή για να χωρίσεις με τα ζώδια του νερού

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να τελειώσεις μια σχέση;

Υπάρχουν βέβαια ένα σωρό τρόποι, όπως το να εξαφανιστείς ξαφνικά από τη ζωή του/της συντρόφου σου, να στείλεις ένα μήνυμα στα social ή ένα sms που θα λέει «Συγγνώμη, δεν μπορώ να συνεχίσω. Μην μου κρατάς κακία» ή κάτι παρόμοιο.

Αν όμως όλα αυτά σου φαίνονται κάπως… ξενέρωτα, θα μπορούσες να λάβεις υπόψη το ζώδιο του/της συντρόφου, έχοντας καλές πιθανότητες να πετύχεις το ιδανικό «αντίο» σε μια σχέση η οποία έχει τελειώσει μέσα σου. Κάθε ζώδιο έχει το «κουμπί» του και εάν θέλεις να εξελιχθεί ομαλά ο χωρισμός σας, καλό θα ήταν να το ξέρεις.

Στην περίπτωση που επιθυμείς να τερματίσεις την σχέση σου με ένα από τα ζώδια του νερού, καλό είναι να ξέρεις ότι το πιο πιθανό είναι να εμπλακείς σε μαραθώνιες συζητήσεις, οι οποίες καλό είναι να φροντίσεις να καταλήξουν κάπου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώσε του χρόνο για να επεξεργαστεί την κατάσταση

Το να τελειώσεις τη σχέση σου με έναν Καρκίνο πιθανότατα θα απαιτήσει περισσότερες από μια συζητήσεις μαζί του. Αυτό το συναισθηματικό ζώδιο χρειάζεται χώρο και χρόνο για να επεξεργαστεί μια κακή εξέλιξη. Οπότε, αφού κάνεις μια αρχική συνομιλία μαζί του, δώσε του λίγο χρόνο για να συγκεντρώσει τις σκέψεις του. Στη συνέχεια, καλό θα είναι να επιδιώξεις μια δεύτερη συνομιλία στην οποία θα αφήσεις τον Καρκίνο να εκθέσει τα δικά του επιχειρήματα. Αυτή η σειρά των συζητήσεων είναι πολύτιμη για την συναισθηματική ασφάλεια του Καρκίνου, για δύο λόγους.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG Network