Τι λένε τα άστρα για τον Ιούλιο του 2022;

Τι λένε τα άστρα για τον Ιούλιο του 2022;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Ιούλιο

Ο Ιούλιος κατέφθασε και μαζί με αυτόν έρχονται, εκτός από υψηλές θερμοκρασίες και αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό. Ας δούμε πώς θα κυλήσει ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού!

- Ο Άρης, στις 5/7, 9:04 πμ μπαίνει στον Ταύρο, δίνοντας μεγάλη ορμή σε εσάς τα Ταυράκια, αλλά και αναστατώνοντας εσάς τους Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Είτε γιατί θα αναγκαστείτε είτε γιατί θα σας βγει αυτή η διάθεση, θα περάσετε σε θέση μάχης και με ισχυρή θέληση θα διεκδικήσετε τα δίκια σας σε προσωπικό ή σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που φυσικά θα προκαλέσει εντάσεις, ενίοτε χοντρούς καβγάδες και ρήξεις. Υπομονή, στωικότητα και θεωρητικές προσεγγίσεις θα πάνε περίπατο, ενώ το πείσμα, η αντοχή και η επιμονή σας θα ξεπεράσουν τα όρια. Ευνοημένοι θα είστε κι εσείς, Παρθένοι, Καρκίνοι κι Αιγόκεροι, αφού θα κινητοποιηθείτε και θα πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας βγάλουν από πιθανά αδιέξοδα ερωτικά ή οικονομικά. Εσείς Κριοί και Ζυγοί παίρνετε θέση μάχη για να υπερασπίσετε τα όποια κεκτημένα ή αποκτήματά σας.

- Ο Ερμής, 5/7, 9:25 πμ, περνά στον Καρκίνο και θα γίνει πιο εσωστρεφής, ευαίσθητος, γλυκομίλητος και συμπαθέστατος, φέρνοντας αναμνήσεις, νοσταλγία και πλήθος εικόνων από τα παλιά στο μυαλό μας αλλά και πρόσωπα του παρελθόντος ξανά στη ζωή μας. Θα ευνοήσει εσάς τους Καρκίνους -πρώτα απ’ όλα- και μετά τους υπόλοιπους παρορμητικούς, Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους, που θα κερδίσετε θετικά σχόλια και καρδιές, θα κάνετε καλές γνωριμίες κι ενδεχομένως να πάρετε συγκεκριμένες αποφάσεις. Όσο για σας τους Σκορπιούς, Ιχθύς, Τοξότες και Διδύμους μια ιδέα, πληροφορία ή ενέργεια θα εξυπηρετήσει άριστα τους ερωτικούς ή τους οικονομικούς στόχους σας.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr