Δέκα λάθη της Καρκίνας μέσα στη σχέση

Δέκα λάθη της Καρκίνας μέσα στη σχέση

Πρέπει να τα αποφύγει, αν θέλει να κρατήσει το ταίρι της

Η γυναίκα Καρκίνος είναι αυτό που λέμε γυναίκα για «σπίτι». Γλυκιά, τρυφερή, προστατευτική και απίστευτα θηλυκή, πιστή και ταυτόχρονα πολύ ερωτεύσιμη γι’ αυτό και δεν αφήνεις το αντίθετο φύλο ασυγκίνητο. Παρά όμως το ότι είναι μια από τις ιδανικές συντρόφους ενός άντρα, κάνει κάποια λάθη στη σχέση που μπορούν να οδηγήσουν στη λήξη της.

1. Είναι κυκλοθυμική

Είναι κλισέ, το ξέρουμε, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν κάνει και μεγάλη προσπάθεια να διαχειριστεί τις απότομες μεταβολές στη διάθεσή της. Τη μια μπορεί να είναι μέσα στις αγαπούλες και τα φιλάκια και μετά να αποτραβιέται και να κλείνεται στον εαυτό της, με αποτέλεσμα να χαλάει την ερωτική ατμόσφαιρα με τον σύντροφό της.

2. Είναι «παρελθοντολόγος»

Έχει απίστευτη μνήμη και δεν ξεχνά ποτέ και τίποτα. Ωστόσο, η προσκόλλησή της στο παρελθόν και οι αναπόφευκτες συγκρίσεις με το παρόν μόνο ζημιά προκαλούν στη σχέση. Έχει επιλέξει έναν άνθρωπο να είναι δίπλα της, που δεν της έχει δώσει αφορμές για να αμφισβητήσει την πιστότητά του, αλλά τα παλιά πίσω της δεν τα αφήνει. Το ότι πέρασε άσχημα με τον πρώην της και πληγώθηκε, δε σημαίνει ότι θα πάθει τα ίδια και με τον νυν. Επίσης, δεν είναι ωραίο να σκαλίζει συνεχώς και να θυμάται περσινά ξινά σταφύλια. ΟΚ, έγινε, ό,τι έγινε, πάμε παρακάτω!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr